Andreea Bălan se află în pline pregătiri de nuntă și cu toate că este foarte ocupată, vedeta reușește să-și facă timp pentru evenimentele mondene.

De curând, cântăreața a declarat pentru Viva că se află în relații bune cu tatăl său și că acesta se numără printre invitații de la nuntă, cu toate că la cununia civilă nu a fost prezent.

Andreea susține că nu doar Săndel Bălan a lipsit de la momentul semnării actelor, ci și părinții împreună cu bunicii lui George și că totul s-a petrecut ad-hoc, neavând sens chemarea întregii familii.

De-a lungul anilor, între Andreea Bălan și tatăl său au existat relații tensionate, artista păstrând distanța față de Săndel Bălan din pricina rănilor emoționale provocate și tratamentului dur aplicat acesteia pe timpul Andree. La aceste acuzații, bărbatul susține că fiica lui exagerează, declarând că disciplina era necesară.

Conform spuselor Andreei Bălan, relația din prezent cu tatăl său este una ok și el va merge la nuntă, așa cum și la botezul celeilalte fetițe a fost.