Andra a dezvaluit cel mai mare secret al ei. Sotia lui Cătălin Măruță a spus de ce nu vrea sa apara poze cu ea in costum de baie. La un astfel de raspuns nu te-ai fi asteptat niciodata. Frumoasa cantareata are o silueta de vis, chiar si dupa nasterea celor doi copii ai ei, dar cu toate astea nu vrea sa se afiseze in imaginile postate pe retelele de socializare in costum de baie.

Reclamă

O artista desavarsita, Andra este din nou pe val. Sotia lui Măruta a lansat astazi o melodie noua alaturi de Mario Fresh. Colaborarea inediata a fost un succes printre fanii artistei, iar piesa „Brațe străine” are toate sansele sa sparga topurile. In doua ore de la lansare, aceasta a strans deja peste 100.000 de vizualizari pe Youtube si poate fi o concurenta serioasa pentru melodia lui Jador, care acum ocupa locul 1 in Trending Youtube.

De ce refuză Andra să posteze poze in costum de baie?

Andra este printre putinele cantarete din Romania care au ales sa se afirme prin voce si nu prin trupuri dezgolite. Bruneta nu apare in videoclipuri imbracata sumar, ca alte colege de breasla de ale ei, iar acest lucru este apreciat din plin de fanii cantaretei. Mai mult, sotia lui Măruță nu se afiseaza nici in viata privata dezgolita de haine. Nici in costum de baie nu accepta sa pozeze, iar motivul este unul destul de banal. Aceasta considera ca astfel de imagini sunt prea intime si nu vrea sa le impartaseasca altor persoane in afara de sotul ei.

Reclamă

„În costum de baie nu am (n.r. fotografii), nu îmi fac, nu îmi face plăcere sa mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime!”, a declarat Andra, intrebata la un moment dat de ce a luat aceasta decizie. Vi se pare o alegere inspirata?