Ce notă a luat Andra Măruță la Bacalaureat? Foarte puțini oameni știu acest lucru despre îndrăgita artistă. A trecut mult timp de când cântăreața a susținut examenul maturității; dar chiar așa nici măcar fanii apropiați nu știau care a fost notele ei. Chiar dacă poate uneori nu pare, vedeta a fost un elev model. Andra Măruță a învățat extrem de bine, iar notele pe care le-a obținut au fost pe măsura așteptărilor.

Reclamă

Ce notă a luat Andra Măruță la Bac?

Pe vremea când artista făcea liceu, ajunsese deja cunoscută. Vedeta avea concerte în toată țara, dar acest lucru nu a împiedicat-o să învețe bine pe frumoasa artistă. Ea a urmat cursurile Colegiului Economic „A.D Xenopol” și a absolvit cu niște note de care poate fi mândră toată viața. Se pare că Andra a avut o medie generală de 9,07. A obţinut note maxime la Limba română și Engleză, iar cea mai mică notă a luat-o la Geografie: 7,7.

Reclamă

Vedtea nu s-a oprit din studiat, ci a urmat Facultatea de Pedagogie Muzicală din cadrul Universitatății Spiru Haret. A absolvit facultatea, iar apoi și-a văzut de concerte. Acum, este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Poate afirma cu tărie că este un om împlinit și are o familie așa cum și-a dorit. În carantină, s-au aproiat din ce în ce mai tare.

„A fost distractiv, nu mă pot plânge deloc, a fost foarte plăcut să petrecem atât de mult timp împreună. Weekend-urile au fost pline de aventuri, ca să zic așa, adică ne-am transformat casa într-un loc de joacă. Am gătit împreună, ne-am uitat la filme, am făcut ordine împreună. Nu ne-am mai uitat la ceas atât de des, iar asta a fost foarte plăcut. Este cu siguranță cel mai frumos lucru care a ieșit din această perioadă foarte grea pentru noi toți.”, a declarat Andra.