„Abia așteptăm să vă chemăm la nuntă. Nu ne-am decis încă unde o să fie nunta, dacă în România sau la Paris”

Anda Adam este în al nouălea cer. Relația cu Yosif Mohaci merge cât se poate de bine, iar cerere în căsătorie a fost făcută. Acum, cei doi se pregătesc de nuntă, însă se află într-o mare dilemă. Aceștia nu știu încă unde o să aibă loc nunta. Au două variante: România sau Paris. Artista este în dubii, însă trebuie să ia decizia cât mai repede.

Anul trecut, într-un cadru de poveste, în Cappadocia, Anda Adam era cerută în căsătorie. Yosif Mohaci a pus marea întrebare, iar răspunsul a fost evident un mare „Da”. Acum, cei doi privesc spre un viitor comun și au planuri mari. Aceștia visează la nuntă, la copii și vor să devină cu adevărat o familie.

Însă toate lucrurile le i-au pe rând, așa că prima pe listă este nunta. Cei doi nu se pot hotărâ dacă marele eveniment va avea loc în România, sau în Paris, acolo unde iubitul vedetei s-a născut. Aceștia cântăresc variantele și în curând vor pune totul la punct.

„El este născut la Paris. (…) Are o fetiță cu fosta soție, care e din Cluj, acum s-a mutat la București. (…) El e bancher. Ne iubim foarte mult și vrem să facem și copilaș. Abia așteptăm să vă chemăm la nuntă. Acum mă chinui să învăț franceză și o să lansez și un album în franceză. Nu ne-am decis încă unde o să fie nunta, dacă în România sau la Paris. Mai vrem doi copii, nu mai pot!”, a declarat Anda Adam, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

(CITEȘTE ȘI: Anda Adam, gata să devină, din nou, mămică! Artista are planuri mari alături de iubitul său. „Așteptăm să vină…”

Anda Adam, în dubii! Nuntă în România sau la Paris?! Artista este gata pentru pasul cel mare. „Ne iubim foarte mult…”
Social media

Cum s-au cunoscut Anda Adam și Yosif Mohaci

Întâlnirea dintre Anda Adam și Yosif Mohaci a fost una neplanificată și neașteptată. Cei doi s-au întâlnit întâmplător la munte, iar Yosif nu s-a putut abține și a abordat-o pe vedetă. Însă, la acea vreme Anda Adam nu i-a dat prea multă importanță bărbatului.

Abia câteva luni mai târziu după întrevederea de la munte, cei doi au început să vorbească. Yosif Mohaci a fost cel care a făcut primul pas, iar de această dat și Anda Adam s-a lăsat purtată de val. Astfel, cei doi au început să vorbească tot mai des, iar până la relație a mai fost doar un pas.

„Cu logodnicul meu m-am cunoscut la munte. Am crezut că voia o poză, a venit să se bage în seamă. Nu știa cine sunt. El era tot cu fetița, uite , fetița mea e aici, o duc la fetița ta? Mi-a rămas întipărit în minte chipul lui. Imediat ce a plecat de lângă mine am zis, wow, ai văzut ce ochi avea tipul ăsta?

Întâmplarea a făcut ca el să fie la recepție a doua zi când eu am coborât. L-a recunoscut fetița mea.  Mi-a lăsat numărul la recepție, el e francez și e romantic. Nu l-am sunat niciodată. Au trecut patru luni și el m-a căutat pe Instagram. Până la urmă am văzut mesajul, din atâtea. Era și ziua lui de naștere.”, a mai spus Anda Adam.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.