„Ne dorim copil și așteptăm să vină și momentul perfect ca noi doi să avem și copii împreună.”

Anda Adam și Yosif Mohaci par să fie  în al nouălea cer. De ceva timp trăiesc o poveste de dragoste, iar anul trecut s-au și logodit. Acum, cei doi se gândesc la viitor și deja au pus totul la punct. Au afaceri împreună, vor să se căsătorească și să devină părinți. Relația acestora pare că merge perfect și sunt gata pentru mult mai mult.

Anul trecut, într-un cadru de poveste, în Cappadocia, Anda Adam era cerută în căsătorie. Yosif Mohaci a pus marea întrebare, iar răspunsul a fost evident un mare „Da”. Acum, cei doi privesc spre un viitor comun și au planuri mari. După nunta, ce va avea loc cât de curând, aceștia își doresc ca familia lor să se extindă. Anda Adam are în plan să devină, din nou, mămică și abia așteaptă momentul cel mare, potrivit WOWbiz.ro.

Yosif: Eu sunt doar cu surprizele încă, asta nu se poate dezvălui. În rest carieră, multă dragoste și așteptăm copil.

Anda Adam: Dar nu acum! Stai, că după aceea se înțelege greșit. M-a mai întrebat cineva dacă sunt însărcinată. Am zis că nu sunt încă, dar ne dorim copil. Ne dorim copil și așteptăm să vină și momentul perfect ca noi doi să avem și copii împreună. Avem copii deja, trei, dar trebuie să avem copii și împreună.

Anda Adam, gata să devină, din nou, mămică! Artista are planuri mari alături de iubitul său. „Așteptăm să vină…”
Social media

Anda Adam, îndrăgostită nebunește

Yosif Mohaci a cucerit-o definitiv pe Anda Adam și o face să se îndrăgostească de el în fiecare zi. Cei doi împărtășesc aceleași principii de viață, aceleași visuri și sunt perfecți unul pentru altul. Sunt parteneri de viață, de afaceri și pare că nimic nu poate să îi despartă.

Anda Adam a mărturisit că logodnicul ei este bărbatul pe care l-a așteptat și care o face foarte fericită. S-a îndrăgostit la prima vedere și continuă să o facă în fiecare zi.

„Ne completăm bine, nici nu prea avem de ales. Nouă ne plac afacerile, ne învârtim în zona asta. Așa că lucrurile trebuie să se întâmple împreună. Altfel nu se poate. Eu fără el nu pot, el fără mine nu poate. Vorba aceea, cine se aseamănă se adună!

La noi chiar a fost dragoste la prima vedere! Mă cam îndrăgostesc de el în fiecare zi. Deja sunt puțin panicată! Nu știu unde poate ajunge.”, mai declara Anda Adam.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.