Anda Adam a rupt tăcerea despre divorț! A vorbit despre partenerul ei, copil și pensie alimentară. Se separă sau nu de Sorin Niculescu? Cântăreața s-a săturat de speculatii si a preferat sa spuna singura adevarul. In ce relatie se afla acum cu tatal fetitei sale?

În presa s-a aflat ca Anda Adam este hotarata sa divorteze. Mai mult, potrivit unor publicatii, cantareata si sotul ei ar fi fost la notar pentru a depune actele de divort. Tot acolo acestia ar fi vorbit si despre custodia fetei lor. Zvonurile nu s-au oprit aici si s-a ajuns si pana la discutiile despre pensia alimentara. Sorin Niculescu ar fi obligat sa plateasca in fiecare luna o anumita suma de bani pentru cresterea si educatia fiicei sale.

Sătulă că trebuie sa comenteze din nou aceeasi informatie, Anda Adam s-a infuriat. Desi ea a infirmat si in trecut zvonul divortului, iata ca acesta continua sa reapara. Cantareata a fost contactata de jurnalistii de la revista Viva! pentru a comenta informatiile aparute in presa. Artista si-a inceput declaratia subliniind pentru a 100-a oara ca ea si sotul ei nu vor divorta si ca nu s-a pus niciodata vorba de asa ceva. Prin urmare, acestia nu au depus niciun act la notar si nici de pensia alimentara nu au discutat.

Anda Adam, declaratii despre divort

‘Nu divorțăm. Sunt niște aberații. Nu am depus actele. Cei care au scris, să îmi spună și mie la ce notar am depus actele că eu am uitat. Am auzit că s-a scris și că am stabilit pensia alimentară, doamne ferește. Nu este nimic adevărat. Noi suntem bine. Eu acum sunt cu Evelyn, vobesc cu mama care este în America. Am multă treabă cu proiectele mele, am grijă și de fetița mea’, a declarat Anda Adam despre situatia in care se afla acum alaturi de sotul ei.