Anda Adam si sotul ei au trecut prin momente tensionate, iar toata lumea se astepta ca cei doi sa divorteze.

Anda Adam si-a facut curaj si a vorbit despre divort. Dupa ce in presa au aparut o multime de speculatii, cantareata a crezut ca este oportun sa lamureasca situatia. Anda Adam a fost mai sincera ca niciodata. Artista a vorbit despre tot ce a simtit in perioada de izolare, dar si despre cum i-a fost afectata relatia. Reamintim ca vestea divortului s-a rostogolit in presa dupa ce artista si sotul ei au sters imaginile in care apareau impreuna. Mai mult, acestia au fost zariti si fara verighete.

Anda Adam si sotul ei sunt casatoriti de 5 ani. Cei doi au o fetita minunata, pe nume Evelin. Potrivit informatiilor aparute in presa, relatia dintre cantareata si Sorin Nicolescu a inceput sa scartaie de anul trecut. Atunci barbatul a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspenare pentru falsificare de carduri bancare. Informatia despre condamnarea lui Sorin au aparut odata cu vestea divortului. La acel moment, Anda Adam a admis ca ar exista ceva probleme in casnicia lor, insa cantareata a transmis ca nu este nimic atat de grav incat sa divorteze.

Cele mai recente declaratii ale Andei Adam despre divort

La fel de sincera ca intotdeauna, Anda Adam si-a deschis inima in fata jurnalistilor de la cancan.ro. Cantareata a vorbit despre ultima perioada din viata ei. A admis ca a fost una destul de agitata, insa acum apele par sa se fi calmat. Vedeta a vorbit si despre posibilitatea divortului, afirmand ca nu s-a temut niciodata sa faca acest pas. Anda Adam a declarat ca este constienta ca este posibil ca o relatie sa nu functioneze pana la adanci batraneti, asa ca divortul nu o inspaimanta.

„Sunt bine, sunt acasă. Perioade agitate am avut mereu. Eu sunt o agitată din fire. Nu-i ușor să stai cu mine sau lângă mine. Perioade agitate am avut și înainte să intram în izolare. Eu am o vorbă pe care o tot spun și în care eu cred foarte tare ‘Ce este scris să fie, este. Eu cred că oamenii sunt făcuți să stea sau să rămână împreună pentru că așa le este scris.

Și cred că dacă nu-ți este scris să rămâi cu o persoană, indiferent de eforturile pe care le faci sau indiferent de ce faci ca să schimbi situația, nu poți schimba lucrurile. Eu sunt relaxată, pentru că eu cred că fiecare avem un destin și avem un drum pe care îl influențăm într-o proporție de 10%, dar lucrurile sunt foarte bine stabilite de Cel de Sus.”, a declarat Anda Adam.

Anda Adam: „Nu îmi e frică de divorț”

„Cred că, indiferent de ce am face noi, atunci când un lucru îți e scris să se întâmple, se întâmplă oricum. Așa că nu mă agit, ne certăm, ne împăcăm, dar important e să ne fie scris. Nu ne e scris, asta e, mergem mai departe. Nu mi-e frică de un eventual divorț. Mi-am asumat chestia asta că nu îmi e frică de un eventual divorț, de când m-am căsătorit. Întotdeauna eu am fost foarte realistă, pentru că eu cred că nu ajută să te minți singur. Sunt un om care nu a visat cai verzi pe pereți”, a mărturisit Anda Adam pentru Cancan.

Distribuie

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro