Anca Țurcașiu s-a lansat în afaceri, în plină pandemie. Cântăreața a lansat o linie de haine și accesorii, de care este tare mândră. 

Anca Țurcașiu s-a lansat în afaceri, în plină pandemie

Pentru unii, pandemia de COVID-19 a însemnat finalul unor afaceri, însă pentru Anca Țurcașiu a semnificat un nou început. Vedeta a găsit o modalitate prin care să facă bani: și-a lansat propria colecție de îmbrăcăminte și accesorii. Ea a fost ajutată de designerul vestimentar Anca Balaș.

foto: Facebook

Anca Țurcașiu a fost prezentă, marți (30 noiembrie), în emisiunea „La Măruță”, unde a dezvăluit că ținutele create de ea sunt potrivite pentru toate siluetele. Mai mult de atât, cântăreața a trecut din nou proba costumului de baie din „Miss Litoral”, filmul care a făcut-o celebră.

„Eu vreau prin această colecție să producem, noi, împreună, niște haine care să fie cele pe care mi-aș fi dorit eu să le port vreodată și nu le-am găsit pe nicăieri.”, a declarat Anca Țurcașiu, la PRO TV.

Anca Țurcașiu a mărturisit, în direct, că rochiile vin în toate mărimile și se ajustează după dimensiunile clientelor.

„Visul oricărei femei, să aibă talie. Și atunci, cum să obții o talie mai mică? Decât dacă te strângi într-un corset. Chiar dacă pare inconfortabil de purtat acest corset, el se strânge pe dimensiunea corpului tău. Se stă jos foarte bine, nu ai niciun fel de jenă. E un lucru pe care mi l-am dorit întotdeauna să-l am și nu l-am găsit nicăieri sau cu foarte mare greutate și anume accesoriile care dau valoare unui produs.”, a mai adăugat solista.

Anca Țurcașiu a divorțat după 20 de ani

În vara lui 2020, artista a hotărât să pună punct căsniciei de 20 de ani, cu medicul Cristian Georgescu. Anca Țurcașiu a transmis un mesaj emoționant publicului său prin intermediul rețelelor de socializare. Aceasta a declarat că mariajul său s-a încheiat, cu multă durere în suflet.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! In brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, le-a scris Anca Țurcașiu fanilor săi.