Anca Țurcașiu are 50 de ani, dar arată într-un mare fel. Vedeta se bucură de un corp impecabil, fără pic de grăsime, motiv pentru care toți bărbații de toate vârstele o complimentează și o admiră pentru felul în care arată. Acum nu mai este niciun secret că frumoasa artistă primește avansuri din partea prietenilor fiului ei care au puțin peste 20 de ani, însă aceasta pare să nu fie deloc deranjată de acest lucru, din contră. Iată ce are de spus Anca Țurcașiu cu privire la acest aspect.

Anca Țurcașiu este lispită de defecte fizice. Are un tonus pe care multe domnișoare tinere și l-ar dori și, trebuie să recunoaștem, artista are din plin cu ce se mândri. Viața nu a fost prea blândă cu ea în ultima vreme, fiind nevoită să încheie toate socotelile cu fostul soț în urma unui divorț nu prea pașnic. Perioada dificilă din viața ei a trecut se pare, iar Anca Țurcașiu se poate bucura din nou de tot ceea ce îi oferă vața pe tavă.

Anca Țurcașiu, un corp de vis

Anca Țurcașiu este o femeie liberă acum, în viața căreia liniștea este o prioritate și pare că a reușit cu brio să treacă peste neplăcerile vieții. Însă să nu credeți că frumusețea se întreține ușor. Nici vorba de așa ceva! Frumoasa artistă are grijă din ce în ce mai mult de corpul ei și nu uită niciodată să se îngrijească.

Îndrăgita artistă pune accent pe o alimentație cât mai sănătoasă și pe multă mișcare. Un trup fără imperfecțiune nu poate exista în cazul în care nu există multă disciplină și voință în obținerea unui stil de viață cât ai curat.

„Am avut obsesia cântarului toată viața mea, niciodată nu mi s-a părut că sunt suficient de slabă, născută fiind din doi părinți destul de grași, care au mâncat enorm, m-a determinat să mă urc pe cântar mai mult decât era necesar. Am făcut atletism de performanță în copilărie și mi-aș fi dorit, din durdulia de fetiță care eram, să devin atleta perfectă, cu picioare subțiri și cu mușchii evidențiați. Balerinele și atletele mi se par femeile perfecte”, a mărturisit Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu, la 50 de ani, primește avansuri din partea prietenilor fiului ei. Cum reacționează vedeta: ”Mă simt bine când primesc așa avansuri”

Mândră nevoie mare de felul în care arată, Anca Țurcașiu recunoaște că atrage bărbați de toate vârstele. Printre cei seduși de frumusețea sa se numără și prietenii fiului ei în vârstă de doar 22 de ani. Se pare că nu are nicio problemă cu acest lucru și mărturisește că se simte mândră de ea.

„Mi s-a intâmplat să-mi facă curte prietenii băiatului meu, care are de 22 de ani. Și zilele astea mi s-a întâmplat, e ceva firesc. Mă simt chiar bine când primesc așa avansuri. Orice femeie la vârsta mea ar fi flatată”, a spus Anca Țurcașiu, care are împreună cu fostul soț un băiat, Radu Georgescu, în vârstă de 22 de ani, care este instructor de snowboarding la Poiana Brașov.