În urmă cu doi ani, Anca Țurcașiu divorța de tatăl fiului său, medicul stomatolog Cristian Georgescu. După despărțire, artista parcă a înflorit și toate îi merg de minune. Cum era de așteptat, vedeta s-a lovit și de răutatea oamenilor. Recent, s-a zvonit că Anca Țurcașiu ar avea o relație ascunsă cu nimeni altul decât colegul ei, actorul Gabriel Fătu. 

Anca Țurcașiu se iubește cu Gabriel Fătu?

Anca Țurcașiu, în vârstă de 52 de ani, a reacționat după ce s-a scris că între ea și actorul Gabriel Fătu ar exista mai mult decât o relație profesională. Gabriel Fătu a divorțat și el de două ori, așa că gurile rele s-au grăbit să afirme că el și Anca Țurcașiu sunt împreună, mai ales că au fost suprinși de nenumărate ori.

Vedeta a luat atitudine și a recunoscut care este, de fapt, relația dintre ea și Gabriel Fătu. Ea a mărturisit că actorul îi este coleg, dar și un bun prieten.

„Noi suntem ca frații. Avem o prietenie frățească. Ne-am apropiat foarte tare pentru că avem un spectacol împreună în care jucăm. Am fost în turneu, ne-am împrietenit. De aceea ne-am dus și împreună la sală. Suntem colegi și prieteni foarte buni. Asta nu înseamnă că nu avem voie să postăm fotografii. Nu înseamnă că avem ceva”, a spus Anca Țurcașiu, notează Fanatik.

foto: facebook

Anca Turcașiu a divorțat după 22 de ani de căsnicie

Anca Turcașiu și Cristian Georgescu au divorțat după 22 de ani de căsnicie, în vara lui 2020, deși formau unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Se pare că mariajul lor nu a fost numai lapte și miere. Vedeta a vorbit despre viața personală în emisiunea „Poezie și delicatețuri”, de la Prima TV.

Nu am trăit drame la viaţa mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere. Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo, ci să te ridici şi să mergi mai departe. Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic. Poate că am ieşit şifonată, dar şifonarea asta duce către înţelepciune”, a mărturisit, cu sinceritate, artista.