Anca Dinicu și BRomania nu au început cu dreptul relația prietenie și este lesne de înțeles de ce.

Anca Dinicu și BRomania fac o echipă pe cinste. Este pentru prima dată când cei doi colaborează, dar, cu siguranță, nu va fi ultima. Actorii s-au cunoscut cu mult timp înainte de a petrece timp pe platourile de filmare. Surprinzător sau nu, chimia dintre ei nu a fost atât de bună de la început.

CITEȘTE ȘI Matei Dima, declarații sfâșietoare despre mama lui. „S-a împlinit un an de când… ”

Anca Dinicu este una dintre cele mai apreciate actrițe din generația nouă. Prietena lui Mihai Bendeac a avut un parcurs fulminant, iar cariera ei de abia acum începe să se contureze frumos. Anca nu face senzație doar pe scenele de la teatru, ci și în proiectele TV sau cinematografice.

BRomania a remacat-o demult pe Anca, așa că i-a propus să joace în unul dintre filmele lui. Actrița are o experiență vastă în acest domeniu, ba chiar are la activ și un serial de pe Netflix. BRomania s-a convins că nu s-a înșelat deloc în privința Ancăi, iar personajul din „Teambuilding” i se potrivește mănușă.

Anca Dinicu, mai sinceră ca niciodată. Ce părere a avut actrița, la început, despre BRomania
Facebook

Anca Dinicu: „I-am pus ștampila că este e figurant”

Dacă acum sunt foarte buni prieteni, la început, cei doi nu au interacționat foarte bine. Sau, cel puțin, nu așa cum se aștepta Anca. Actrița îl știa pe Matei, iar, la un moment dat, a descoperit că acesta are o sosie. Era vorba despre o persoană din afară, așa că i s-a părut drăgut să îi arate asta și lui BRomania.

Matei nu a fost deloc impresionat de „descoperirea” Ancăi, ba chiar s-a uitat urât la ea. Acela a fost momentul în care Anca a început să îi pună așa-zisele „etichete” lui Matei Dima. Acum, pentru că au devenit prieteni și s-au cunoscut între timp, actrița își permite să spună cu lejeritate că l-a considerat „figurant” și „bășinos”.

BRomania nu s-a supărat să audă asta, mai ales că vorbele au venit din partea Ancăi. Având în vedere în ce punct a ajuns relația lor, cei doi își permit aproape orice.

@radutibulca Cum s-au cunoscut Anca Dinicu si Bromania #vindeopoveste #podcast #fy #foryou #fyi #fyp #ancadinicu #bromania ♬ sunet original – Radu Țibulcă

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.