Matei Dima are o relație specială cu mama lui și este cea mai importantă persoană din viața sa.

Matei Dima este unul dintre veteranii online-ului autohton. Cunoscut de pe vremea în care făcea sketch-uri alături de Cristina Ich, BRomania a evoluat în câțiva ani, cât alții într-o carieră. Tot meritul îi revine lui, dar și familiei care l-a susținut constant și care și-a dorit cei mai bun pentru el.

CITEȘTE ȘI Top 3 thrillere psihologice pe care le găsești pe Netflix. Îți întorc mintea pe dos. VIDEO

Matei Dima este unul dintre românii care a muncit pentru visul lui. Acesta a știut de la bun început că vrea să facă film și a mers în direcția asta. După ce a absolvit New York Film Academy, BRomania s-a întors în țară. Imediat, a început să devină din ce în ce mai evident în acest domeniu.

Anul acesta, Matei Dima a venit pe piață cu una dintre cele mai bune comedii din ultimii ani. „Teambuilding” este proiectul în care BRo și-a investit cea mai mare parte din timp, dar și din bani. Acesta și-a dorit ca filmul să iasă impecabil. Ba mai mult, a vrut ca lumea să vadă că se poate face performanță și în România.

Matei Dima, declarații sfâșietoare despre mama lui. „S-a împlinit un an de când... ”
Youtube

Matei Dima a fost dublat în film de Cristi Pulhac

Matei a filmat luni de zile la acest proiect și și-a ales echipa pe sprânceană. Pe toată perioada filmărilor, BRomania s-a implicat trup și suflet. Actorul nu a permis să fie deranjat nici măcar de un apel. Până în ziua în care a primit un mesaj de la tatăl lui care îi spunea să-l sune când are timp.

Matei Dima a întrerupt filmările și și-a sunat tatăl. Bărbatul i-a spus că mama lui este la spital, dar a omis să-i spună cauza reală pentru care se afla acolo. După câteva telefoane date, BRomania a aflat că mama lui suferise un infarct și că va trebui să i se pună un stent.

Din fericire, femeia a trecut cu bine pentru intervenție, iar acum, potrivit spuselor lui Matei Dima, este mai sănătoasa ca niciodată.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.