Anca de la Strehaia a pus ochii pe Viorel! Cum vrea să îl fure de la Vulpița

Anca de la Strehaia

Anca de la Strehaia a pus ochii pe Viorel de la Blăgești! Perechea anului 2020. Femeia l-a observat pe sotul Vulpiței datorita lui Leo. Printul tiganilor anuntase in trecut ca le oferă 1 milard de lei sotilor din Blagesti pentru a veni sa filmeze pe canalul lui de Youtube. Leo de la Strehaia voia sa ii „fure” pe cei doi de la Acces Direct. Barbatul a vazut potentialul lui Viorel și Vulpita si s-a gandit ca ar putea profita.

Acum Anca de la Strehaia trece la atac. Femeia a aparut intr-un vlog al fostului sot si l-a invitat pe Viorel sa se mute la ea. Femeia spune ca a auzit ca Viorel s-a indragostit de ea si ii ofera o sansa de a o cunoaste. Asadar, mama copiilor lui Leo de la Strehaia, vrea sa il ia pe Viorel „în probe”. Femeia spune ca astfel il salveaza de Vulpita, care nu este demna de el. Potrivit Ancai, tanara din Blagesti se vede vedeta si nu se mai ocupa de sotul ei cum trebuie.

Ce părere are Anca de la Strehaia despre Viorel Stegaru?

Anca de la Strehaia a vorbit pe vlogul lui Leo despre sotul Vulpitei. Aceasta a spus ca il place pentru ca e linistit. Asta spre deosebire de Veronica, despre care nu are o parere prea buna. Fosta lui Leo vrea sa il scape pe barbatul de la Blagesti de sotia lui si de cosmarul trait la Capitala. Totusi, pentru a fi bine primit la Strehaia, printul tiganilor are o conditie pentru Viorel. Acesta trebuie sa filmeze pentru canalul lui de Youtube!

”De fapt, ai vrea să facem o probă. Dacă vorbesc cu Viorel, să stau cu el în probe, sau cum? Cred că e în gândul lui, se gândește la mine într-una dar nu spune nimic de frică. Mie îmi place de el, așa că e un om liniștit, dar parcă prea îl chinuie pe acolo. Își bate joc de el. Vulpița face numai dansuri, el e un om de la țară, muncitor. Prea se ”coțăie” pe acolo, pe canapele, peste tot. Și el vede și nu spune nimic. Nu știu cum de mai ține la ea.

Să vină aici dacă vrea să mă cunoască. Eu îl aștept cu mare drag, n-am nimic împotrivă. Am casa destul de mare, are unde să doarmă, are ce să ”mănâncă” aici. Nici nu-i trebuie bani să plătească, nimic. Doarme aici, la mine, am destule camere. Vulpița îl chinuie și el suferă. Râde așa… dar ce o fi în sufletul lui… E dezamăgit. Să vină aici, să ia legătura cu noi. Să nu creadă lumea că vreau relație cu Viorel, am zis să vină aici să vorbim, să ne cunoaștem. Vulpița n-o să-l caute la Strehaia, ea se vede deja vedetă, are multe figuri acum”, a spus Anca de la Strehaia pe canalul de Youtube al lui Leo.

Ion Iliescu

Ion Iliescu a decis! Cine îl va moșteni! El și-a scris testamentul!

iancu

Iancu Sterp despărțit de Denisa chiar de mama lui? Declarații incendiare: