Scandalul momentului dintre sexy impresara și tehnicianul Reghecampf este departe de a se încheie

Când liniștea părea să se fi așternut peste divorțul celebrului cuplu, lovitura de grație a fost dată. Cei doi încă soți s-au bătut în plină stradă, sub privirile participanților la trafic. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au împărțit aseară pumni și palme.

Citește și

Cum a început bătaia dintre Reghe și Prodanca, în plină stradă. Detaliul pe care nimeni nu l-a văzut.

Impresara a făcut acum noi declarații legate de situația care i-a avut protagoniști. Vedeta își acuză soțul de mai multe fapte.

Anamaria Prodan, tună și fulgeră după bătaia din stradă

Divorțul care a șocat întreaga opinie publică în urmă cu câteva luni, continuă să lase pe toată lumea mască. Foștii parteneri, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au ajuns la agresiune fizică după numeroasele neînțelegeri.

Cei doi s-au bătut pe un drum național din apropierea Capitalei aseară. Imaginile cu agresiunile dintre cei doi foști parteneri au făcut astăzi subiectul presei mondene. În filmul evenimentului șocant, Anamaria îi arată ceva pe telefon fostului soț. La un moment dat discuția celor doi a degenerat, ajungându-se la prima lovitură.

Filmările au fost realizate de către o persoană apropiată de cei doi soți.

Sursa foto: Instagram

După câteva ore de la momentul controversat, Anamaria Prodan a făcut noi declarații. Impresara susține că fostul partener vrea cu orice preț să o vadă în pușcărie.

„Visul lui este să mă vadă pe mine în pușcărie. M-a și amenințat cu acest lucru.”, a declarat vedeta.

Ana a dezvăluit în cadrul celui mai recent interviu acordat că tatăl fiului ei a înregistrat-o ani de zile. Totodată, fetele ei ar fi fost de asemenea filmate.

„Un bărbat care te înregistrează de ani de zile când tu stai și dormi cu el în pat….Mi a înregistrat fetele fără acordul lor. Ele pot să îi deschidă dosar penal.Este hilar tot ce se întâmplă.”, a explicat vedeta.

Pentru faptele de care este acuzat, Reghecampf riscă 5 ani de închisoare. Cu toate că a avut loc acest eveniment nedorit între ei, impresara a mărturisit că nu își dorește să își vadă fostul partener în pușcărie.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.