Se pare că telenovela dintre Laurențiu și Anamaria nu s-a terminat. După un nou conflict, aceștia au ajuns să se bată în plină stradă, fără nicio rușine. Atenție! Urmează imagini șocante!

După ce scandalurile dintre ei s-ar mai fi domolit puțin, Prodanca și Reghe și-au scos din nou armele din dotare și au pornit într-o nouă luptă. Cei doi s-au războit în plină stradă și s-au lovit reciproc până când s-au „șifonat” de-a binelea. Însă, cine credeți că a început cu prima palmă? Stați aici, veți vedea imediat! 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut ca la carte, în plină stradă

În plină stradă, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au pălmuit și s-au lovit reciproc din toate unghiurile. Și ca să fie totul ca la carte, se pare că impresara a și pus pe cineva să surprindă întregul eveniment. Oare să fi anticipat aceasta o asemenea luptă?

La început. se poate observa cum fosta soție a antrenorului îi tot arăta ceva pe telefon, iar apoi, când acesta a încercat să plece, sexy blondina s-a pus ca o barieră în fața lui. Moment în care, Reghe a reacționat și a lovit-o din plin pe Anamaria. Nici ea nu s-a lăsat mai prejos, căci i-a întors lui Laurențiu toate loviturile.

Anamaria Prodan a știut că va fi lovită și de aceea a filmat totul din timp?

Cei doi au continuat să se păruiască, să se plesnească și să se lovească din ce în ce mai tare. Reghe a „smucit-o” la un moment dat pe impresară, ba chiar a încercat s-o arunce de pe trotuar. Cel mai important lucru de menționat este faptul că atunci când bătaia s-a apropiat de final, Anamaria Prodan s-a îndreptat către camera de filmat și a întrebat: „Ai filmat, finule?” De unde deducem clar că aceasta s-a așteptat ca Laurențiu s-o lovească și să se ajungă la un asemenea eveniment.

Oare să-l fi provocat aceasta pe fostul soț în timp ce discutau, astfel încât acesta s-o lovească, iar ea să fi reacționat în legitimă apărare? Hmmm, cert este că vom asista cu siguranță la un „nou episod” de luptă dintre Prodanca și Reghe! Stați cu ochii pe noi, căci urmează detalii picante din culisele războiului!

Share.

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.