Anamaria Prodan muncește cot la cot cu angajații ei și este foarte mândră de asta.

Anamaria Prodan a avut mereu statutul de divă în showbizul de la noi. Vedeta a trăit pe picior mare și are om pentru aproape orice treabă casnică. Pentru cei care credeau că sexy impresara stă și așteaptă ca ordinele ei să fie executate, ei bine, s-au înșelat. Vedeta se descrie ca fiind o gospodină și are argumentele perfecte pentru care susține asta. 

Anamaria Prodan nu mai are nevoie de nicio prezentare. Vedeta a reușit să se afirme într-o lume dominată de bărbați și a demonstrat că este capabilă să facă orice, indiferent de cât de greu ar părea. Impresara nu a lăsat niciodată garda jos în fața adversarilor ei din business, așa că toate lumea o percepe ca fiind o femeie dură, gata oricând să dea doar ordine.

Ei bine, realitatea este cu totul și cu totul alta. Atunci când ajunge acasa, Anamaria renunță la ipostaza de femeie de afaceri determinată să obțină succesul și devine o gospodină în adevăratul sens al cuvântului. În ciuda faptului că locuiește într-un adevărat imperiu, aceasta nu a lăsat niciodată treburile pe mâna altora. Iar asta nu pentru că vrea să dețină controlul, ci pentru că îi place să ajute.

Anamaria Prodan, o gospodină desăvârșită. Vedeta nu fuge de muncile casnice
social media

Anamaria Prodan, gospodină în adevăratul sens al cuvântului

Anamaria Prodan a recunoscut că are femei care o ajută cu treburile casei. Dar, asta nu înseamnă că ea privește ca spectatorul cum ceilalți fac curat. Vedeta nu se dă deloc în lături de la atribuțiile unei gospodine și susține că muncește cot la cot cu oamenii pe care îi are angajați. Anamaria simte nevoia să facă asta pentru că așa i se pare normal și corect față de oamenii ei.

Sexy impresara nu se pricepe doar la semnat contracte de mii de euro, ci și la dat cu mătura, la spălat sau chiar la gătit. Asumată ca de obicei, a recunoscut că asta nu se întâmplă foarte des din cauza lipsei de timp.

„Știu să fac de toate. Gătesc, fac curat. Toată lumea mă întreabă „Vai, tu cred că ai o armată de femei la curățenie”. Nu, eu fac cot la cot cu toată lumea. Fetele mele care îmi fac curat sunt ca și familia mea. Facem împreună. Nu există ca eu să stau ca o regină și să nu pun mâna. N-aș putea, nu face parte din mine chestia asta.”

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.