Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf s-au despărțit după 15 ani de căsnicie, însă impresara continuă seria mesajelor dure la adresa tatălui fiului său.

În prezent, antrenorul lui CSU Craiova e implicat într-o relație amoroasă cu Corina Caciuc, o tânără de 29 de ani, care e deja însărcinată. Cei doi vor deveni părinți în luna mai a anului 2022.

Pe pagina ei personală de Instagram, Anamaria Prodan a publicat o imagine cu fiul ei, Laurențiu Reghecampf Jr., în dreptul căreia a scris mai multe mesaje șocante la adresa lui Reghe. Impresara și-a atacat iar fostul soț pentru modul în care acțiunile sale au afectat familia.

Mai mult de atât, Anamaria Prodan nu a avut rețineri să o numească ‘femeie ieftină’ pe actuala parteneră a lui Laurenţiu Reghecampf, Corina Caciuc.

Anamaria Prodan continuă seria mesajelor dure la adresa lui Laurențiu Reghecampf

”Este deja o pedeapsa foarte mare ptr Laurentiu , este o cruce pe care nimeni nu știe dacă o mai poate duce , este cumplit de târziu Pt el sa mai miște , sa mai vorbească , sa mai aibă respect si credibilitate din partea jucătorilor, colegilor … adevarul este ca toți greșim in viața … dar încercam sa reparam sa nu ne afundăm mai tare in greșeală. Pt șantaj , sau alte nenorociri făcute de genul asta de bacterie exista soluții (politie etc). Sper ca soțul meu sa nu rămână … MOTANUL INCALTAT …caci incet încet ți se comanda si cât aer sa tragi in piept si cati bani ai voie sa cheltuiești . Incepi sa execuți ordine , ÎNCEPI sa faci rău familiei , COPIILOR , faci familia de ras … te faci de ras după o viața de munca si deja lumea te rade si te striga… URSUL PĂCĂLIT DE … LARVA ! Pe lângă lacul Herăstrău se strâng LARVELE sau BACTERIILE care din larg ÎNAINTEAZĂ … PANA AJUNG SUB MESE …SI ACOLO RĂMÂN PANA SE AGATA DE UN URSULET , SE CAȚĂRĂ PE SPATELE LUI ,I SE URCA “ in cap” si URSULETUL AJUNGE LEGAT LA GARD SI BATJOCORIT CUMPLIT.

Cât ghinion sa ai sa te atace si păcălească tocmai PE TINE așa larva ? ANYWAY , ANAMARIA PRODAN FLANCATA DE COPIII EI MINUNAȚI CÂND INTRA IN ZONA HERĂSTRĂU LA CELE MAI FRUMOASE RESTAURANTE SE FACE LINIȘTE , SI TOATE PRIVIRILE SUNT AȚINTITE PE EA ! Chiar dacă soțul meu Laurentiu Reghecampf a făcut o mare greșeală datorită faptului ca a alunecat încet încet in lumea oribila a femeilor ieftine care l au tras cumplit de jos… Faptul că tatal copilului meu arată atât de rău la fata chiar ciudat pot spune … Faptul ca toată tara rade , toți bărbații povestesc, mulți se bucura …toti își dau coate si mustacesc’, este o parte din mesajul postat de Prodanca.