Ana Morodan a recunoscut că, mai degrabă, și-ar pierde mințile pentru o bijuterie decât pentru un bărbat.

Ana Morodan este o femeie independentă, din toate punctele de vedere. „Contesa Digitală” nu duce lipsă de absolut nimic, nici măcar de o companie masculină. Totuși, cei care vor să ajungă la inima vedetei, trebuie să știe că parcursul nu este deloc unul ușor.

Ana Morodan a fost mereu asumată cu propria persoană. Atât de asumată, încât nu se ferește să recunoască că nu duce deloc lipsă de defecte. Faptul că este o perfecționistă și că vrea mereu ce e mai bun de la cei din jurul ei, poate fi un factor care îi sperie pe bărbați. Iar Ana știe acest lucru.

„Contesa digitală” a făcut multe sacrificii pentru și în dragoste, dar toate în tinerețe. Acum, prioritățile ei s-au mai schimbat, iar bărbații nu se mai află pe lista ei. În adolescență, vedeta a luat multe decizii ținând cont de iubitul ei de la vremea respectivă, iar acum conștientizează că nu a fost cea mai bună alegere.

weekend. Ana Morodan, o iubită pretențioasă. Ce trebuie să facă un bărbat pentru a o cuceri din prima
Social media

Ana Morodan, tânără și liniștită

La acel moment, Morodan și-a ales cariera în funcție de partenerul ei. Mai exact, a ales să meargă pe un drum juridic, deși pasiunea ei era cu totul și cu totul alta. Cu timpul, Ana s-a maturizat și a ajuns la concluzia că nu merită să pună pe nimeni pe primul loc. Cu atât mai puțin bărbații.

„Contesa digitală” a fost mereu întrebată de ce este singură, iar răspunsul este destul de simplu. Se pare că vedeta este foarte greu de mulțumit, dar și se cucerit. Ana a trecut demult de vârsta la care își pierde mințiele pentru un bărbat, așa că cei care speră la inima ei, trebuie să știe că nu le va fi deloc ușor.

Acum, Ana Morodan așteaptă că în viața ei să apară un bărbat care să nu fie „speriat” de independența ei.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.