Vezi de ce refuză Ana Morodan să se mărite.

Ana Morodan, supra numită „Contesa digitală” nu-și dorește nici în ruptul capului să-și pună pirostriile.

Vedeta este de părere că viața este mult mai simplă, fără a exista un act care să ateste uniunea dintre cei doi parteneri. De altfel, aceasta militează pentru „concubinaj”, nicidecum pentru căsătorie.

CITEȘTE ȘI ACEST ARTICOL- Ana Morodan, emoționată până la lacrimi de un copilaș de la biserică. Gestul făcut de acesta a impresionat-o VIDEO

Ana Morodan: „Eu susțin concubinajul”

@momentedeinspiratie

#momentedeinspiratie #anamorodan

♬ sunet original – Momente de Inspirație

În același timp, Ana Morodan nu-și dorește să se vadă îmbrăcată în rochie de mireasă. Aceasta a realizat de-a lungul timpului mai multe ședințe foto purtând rochie de mireasă, acesta fiind motivul pentru care nu ar vrea să o îmbrace din nou.

„Nu fug! Pur și simplu nu am chef! N-am chef! Cred că lucrurile sunt mult mai simple fără acea foaie în viață. Cine știe unde te duce viața? Să trebuiască după aceea să te duci prin tribunale?

Nu, nu, nu! Eu susțin concubinajul! Este perfect, mie mi-a ieșit de fiecare dată. Cred că din cauză că m-am îmbrăcat de atâtea ori în rochie de mireasă și am atâtea poze în rochie de seară, n-am nici măcar visul acela vai de mine să mă vadă lumea îmbrăcată în alb și să mă aplaude.” a declarat Ana Morodan

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat în urmă cu ceva timp, Ana Morodan a dezvăluit cum ar trebui să arate bărbatul cu care ar putea forma un cuplu.

„Bărbații care decid să aibă o relație cu mine și eu o relație cu ei sunt niște masculi alfa că n-ai cum dracu să stai cu mine că-mi dai cu fotoliul în cap, na, ce Dumnezeu. Și atunci își asumă, din start, că au am acest lifestyle.” a spus în trecut Ana Morodan în cadrul unui podcast.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.