Află ce a impresionat-o atât de tare pe Ana Morodan încât să-i dea lacrimile.

În aparițiile sale televizate, Ana Morodan, cunoscută și sub numele de „Contesa digitală” pare o fire puternică ce nu ar putea fi impresionată cu una, cu două. Cu toate acestea, Ana este o ființă sensibilă și se emoționează la cele mai mici lucruri.

În cadrul unui videoclip pe care îl puteți urmări mai jos, Ana Morodan a povestit în lacrimi gestul pe care l-a făcut un băiețel la biserică. Acesta împărțea bomboane de ciocolată tuturor celor prezenți, iar în momentul în care a venit să o servească și pe Ana Morodan, aceasta l-a refuzat.

Când a auzit că ea nu dorește bomboane, băiețelul i-a dat o replică ce a emoționat-o foarte tare.

Ana Morodan: „Mi s-a părut atât de frumos și inocent”

@diana.blogger

#fyp #foryoupage #dianablogger #vorbestemoldova #bucuresti #anamorodan #foryou

♬ original sound – Tik Toker

„A venit un copilaș și s-a dus cu părintele lui la masă și a luat de pe masă o cutie de bomboane de ciocolată și a venit să servească pe toată lumea de la slujbă. M-am uitat, așa, în ochii lui și avea niște ochi atât de curați și de calzi, cumva. Eu i-am zis: nu vreau bomboane. Și tot insista.. .

M-am uitat la mine și zic: bă, oi fi venit în pijama? Eu nu voiam să iau de la alți oameni la care mă gândeam că poate au nevoie. S-a uitat la mine și a zis: ia și tu o bomboană, cred că te-ar ferici. Mi s-a părut atât de frumos și inocent.” a declarat Ana Morodan

Ori de câte ori apare în vreo emisiune, Ana Morodan atrage atenția prin felul său jovial de a fi. În ciuda acestui lucru, aceasta ascunde o dramă în sufletul său.

În urmă cu câțiva ani, Ana Morodan și-a condus cele mai dragi ființe din viața sa pe ultimul drum. E cu atât mai dramatic cu cât, toate decesele au avut loc într-o săptămână. Este vorba despre bunicii săi, dar și tatăl său care a decedat din cauza unui accident casnic.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.