De două zile, Ana Morodan este pe primele pagini ale ziarelor și este în centrul atenției tuturor.

Influencera s-a urcat la volan fără permis și a încălcat mai multe reguli de circulație. Pe numele ei s-au deschis două dosare penale, iar cei care susțineau că sunt prietenii ei, nu s-au ferit să o sfâșie.

Ana Morodan nu traversează cea mai bună perioadă a ei. Aici nu ne referim doar la evenimentele din ultima perioadă, ci, în general. Influencera pare că a căzut într-o pantă a viciilor și nu este exclus să sufere de depresie. Deși este înconjurată de mulți oameni, se pare că nimeni nu a văzut starea deplorabilă a vedetei și nici nu a primit ajutor din partea nimănui.

Publicul a făcut cunoștință cu Ana Morodan prin prisma emisiunii „Asia Express”. Atunci, „Contesa Digitală” a atras alături de ea zeci de fani care i s-au alăturat și comunității din online. Între timp, influencera a întrerupt relația cu Adrian Teleșpan, colegul ei din „Asia Express”. A rărit-o și cu aparițiile TV și a început să se concentreze mai mult pe afaceri.

Ana Morodan riscă să făcă pușcărie, spun experții

Cei care o urmăresc și-au ridicat un semn de întrebare încă ded când a apărut băută în emisiunea lui Capatos. Ana Morodan abia putea să lege câteva cuvinte, însă, la acel moment, toți au crezut că este o excepție. Ei bine, se pare că vedeta este dependentă de ani buni de alcool, iar asta a spus-o Maurice Munteanu.

Maurice obișnuia să umble cu Ana Morodan, dar se pare că nu mai sunt la fel de apropiați ca înainte. Dar, se pare că juratul de la „Bravo, ai stil!” a observat că în viața „Contesei Digitale” s-au produs anumite schimbări care au dus la degradarea ei. Cel mai mult îl doare faptul că prietenii ei nu i-au semnalat nicio secundă asta.

„Ana Morodan nu mai face parte din cercul meu social. E vorba despre mulți dintre oamenii care susțineau că îi sunt prieteni, care vedeau cum se descompune, care vedeau cum se compromite și alegeau să tacă. Sau, și mai grav, să o desființeze cu o plăcere sadică pe la colțuri.

Reacțiile cetățenilor m-au scârbit. Plăcerea cu care o sfâșie m-a scârbit. Multe dintre comentariile pe care le-am citit acum, ajuns acasă, legate de această femeie, de aspectul ei fizic și de ce ar trebui să pățească, m-au scârbit.

Sper din tot sufletul să conștientizeze că are nevoie de ajutor, sper să îl accepte și să iasă învingătoare din lupta cu dependența de alcool. Până nu va distruge o viață nevinovată.”, a spus Maurice.

Ana Morodan, dependentă de alcool de ani de zile. O vedetă din anturajul ei a dat-o de gol. „O vedeau cum se descompune”
social media