Ana Morodan este recunoscută în mediul online datorită extravaganței de care dă dovadă. Influencera și-a construit un nume puternic care generează sume colosale în fiecare an. Dacă nu ar fi fost atrasă de online, cel mai porbabil, vedeta era prezenta în sălile de judecată. 

Ana Morodan este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țară. Aceasta i-a convins pe producătorii de la Antena Stars să îi ofere propria emisiune. Acolo, influencera s-a manifestat 100% reală, așa cum se comportă ea în fiecare zi. Fanii au avut ocazia lui să cunoască o altă latură a vedetei, latură pe care nu au văzut-o până acum.

Dacă în prezent Morodan „face cărțile” în online, ei bine, înainte de a-și descoperi această pasiune, traiectoria ei profesională a fost cu totul și cu totul alta. Ana s-a pregătit intens pentru o carieră în domeniul juridic. Blondina s-a visat avocat, dar totul a fost mai mult de nevoie, decât din plăcere.

Deși pare greu de crezut, Ana Morodan a acceptat să intre în lumea avocaților din cauza unui bărbat. Dar nu orice bărbat, ci unul pe care îl iubea foarte mult. Sacrificiul din iubire nu a durat prea mult, iar asta pentru că vedeta a realizat că nu poate face asta la nesfârșit.

„M-am făcut avocat de lene. În perioada aceea a vieții mele aveam un iubit care urma să se facă avocat. Eu nu voiam să mă duc la psihologie într-un alt oraș. (…) Am fost împreună și în liceu. Asta a fost o dovadă de lene.”

Ana Morodan a recunoscut. De ce a ales vedeta să devină avocat Facebook

Ana Morodan este un etalon în lumea digitală

Acum, Ana Morodan se simte extrem de împlinită cu deciziile pe care le-a luat până acum. Vedeta simte că online-ul i se potrivește mănușă, iar succesu vorbește de la sine. Influencera nu s-ar mai vedea niciodată în acea ipostază, mai ales după ce a răsuflat ușurată că a scăpat.

Ana Morodan preferă să se concentreze mai mult pe afacerile ei. Proiectele vedetei sunt extrem de profitabile, din toate punctele de vedere și îi oferă stabilitatea de care avea nevoie. Tocmai de asta, „Contesa digitală” nu tânjește după niciun bărbat în viața ei.

@podcastro1 #podcastro #romania #avocat #podcast #too #fy ♬ sunet original – PodCastRo