Ana Maria Mocanu și Rareș au renunțat definitiv la relația lor. Cu toate că legătura lor părea una destul de frumoasă, iar ei se afișau ca fiind foarte fericiți, despărțirea a șocat lumea showbiz-ului.

Reclamă

Ana Mocanu este fosta asistentă de la „Un show păcătos”, precum și una dintre cele mai râvnite dansatoare de manele. Diva nu se mai află într-o relație cu Rareș, iar decizia celor doi este foarte hotărâtă. Publicul nu trebuie să se mai aștepte la vreo împăcare din partea lor, mai ales că iubitul Anei a declarat în exclusivitate faptul că relația nu mai poate fi reparată.

Acesta a spus într-un interviu recent că decizia de a se distanța a venit din partea amândurora. De asemenea, Rareș a fost un gentleman până la capăt și a spus că o consideră pe fosta lui iubită un om extraordinar și că s-a regăsit în relația cu ea.

Reclamă

Rareș a adăugat că s-a îndrăgostit de Ana, astfel se pare că legătura lor a fost construită pe sentimente adevărate.

,,A fost o relație în care ne-am iubit cu adevărat. Totul a fost foarte frumos” , a povestit acesta.

Ana Maria Mocanu și Rareș s-au despărțit. "Ne-am iubit cu adevărat..."

 Rareș nu a înșelat-o pe Ana Mocanu

Cauza despărțirii dintre cei doi nu a fost infidelitatea chiar dacă s-au vehiculat aceste zvonuri. Totul a pornit de la faptul că fosta iubită a lui Rareș ar fi postat pe o rețea de socializare niște poze cu el. Acest lucru nu a fost pe placul lui Rareș. Bărbatul a rupt tăcerea și a declarat că nu poate înțelege ce e determinat-o pe Rose să posteze acele fotografii.

Fostul iubit al Anei Maria Mocanu neagă și că ar fi avut o relație în adevăratul sens al cuvântului cu acea domnișoară care a postat pozele cu el.

„Fosta mea relație e mult spus. Ne-am văzut de patru, cinci ori și atât. Ca să înțelegeți. Nu a foat o relație.”