Cu toate că a avut parte de o mare dezamagire pe plan sentimental, Ana Mocanu si-a deschis inima și a lăsat pe cineva să intre iar în viața ei. Femeia nu s-a mai ascuns și a făcut primele declarații despre cel pe care îl numește „noul ei admirator”.

Reclamă

Invitată într-o emisiune tv, Ana a povestit cum si-a petrecut ziua de nastere în vreme de carantina. Fosta asistenta tv a declarat ca a fost fericita sa ii aiba pe cei dragi alaturi, chiar daca iubitul ei nu a putut ajunge din pricina restrictiilor venite la pachet cu starea de urgenta.

Se pare că Ana Mocanu este mai îndrăgostită ca niciodată, iar “admiratorul său”, după cum îl numește, o iubeste la fel de mult, tinand cont de cadoul superb pe care i l-a trimis: un buchet cu sute de trandafiri și o felicitare în care i-a scris cuvinte extrem de frumoase, demne de un indragostit veritabil.

Reclamă

„Am petrecut cu familia, am stat de alături de ei și cu două prietene care mi-au adus tortulețul iar buchetul de flori l-am primit de la un „admirator”. Nu a putut să vină din cauza carantinei, dar mi-a trimis buchetul și o superbă felicitare.” a spus Ana Mocanu.

Potrivit Anei, cei doi se iubesc de cateva luni departe de ochii curiosilor. Chiar dacă se înțeleg foarte bine, femeia preferă să nu-l prezinte, încă lumii, dată fiind decepția amoroasă pe care a trăit-o.

„De câteva luni e admiratorul meu. Câteodată ne înțelegem bine, câteodată ne blocăm. Nu mă pronunț deocamdată, dar instinctul nu mă înșală. Prefer să fiu mai rezervată pentru că am mai trecut prin experiențe neplăcute.” a completat fosta asistentă tv.