Ana Baniciu și Edy Kovacs trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. În urmă cu un an, bărbatul a decis să pasă pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe frumoasa artistă.

Ana Baniciu are parte de o relație cum doar visa. Ea și Edy Kovacs se înțeleg de minune, sunt în același domeniu și au planuri mari de viitor. În urmă cu un an, artista a spus „DA”, iar de atunci au început pregătirile pentru a merge în fața ofițerului de stare civilă.

CITEȘTE ȘI: Ana Baniciu, mesaj emoționant pentru Monica Munteanu. Mihai Bendeac este gelos pe prietenia celor două

Artista și iubitul ei își doresc o nuntă relaxată, unde distracție să fie punctul forte. Ar prefera să numească mai mult o celebrare, o petrecere între prieteni și totul să decurgă lin.

Ana Baniciu a fost cerută în căsătorie într-un loc de poveste. Vacanța din Positano a fost locul perfect pentru ca Edy Kovacs să-și pună planul în aplicare. Momentul a fost unul romantic și foarte intim, fiind prezenți doar ei.

„A fost un moment foarte intim, emoționant și pur. M-a cerut în căsătorie într-un loc superb din Positano, unde el avea în plan să mă scoată la dans și să se așeze în genunchi, dar acolo, ce să vezi, nu era muzică, pentru a ne putea concentra pe sunetul mării, așadar m-a invitat să facem o poză și m-a cerut! Am fost emoționați și noi, și familia noastră!”, a spus Ana Baniciu pentru Viva.

Social media

Cum l-a cunoscut Ana Baniciu pe Edy Kovacs

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au cunoscut printr-o prietenă comună, dar se pare că Universul i-a vrut și mai aproape. După ce au făcut cunoștință, DJ-ul a contactat virusul SARS-COV2 și i l-a „pasat” artistei.

Astfel, următoarea perioadă au stat împreună și a existat o chimie specială, încât au ales să continue povestea lor de dragoste.

„Edi a apărut în viața mea în momentul în care nu mă așteptam să apară cineva. Pentru mine a fost o întâlnire întâmplătoare, însă el premeditase tot! Mi-a povestit ulterior că era atent la mine de ceva vreme, că simțea că sunt mișto ca om și voia să mă cunoască!

Andreea, vecina mea și prietena noastră comună, ne-a făcut cunoștință într-o seară, și de acolo s-a ocupat el să-mi arate că este piesa lipsă a puzzle-ului meu. Probabil nu întâmplător el, fără să vrea, mi-a dat COVID, și după aceea a și avut grijă de mine! Universul a vrut să ne apropie din start… ”, a mai spus Ana Baniciu.