Ana Baniciu este foarte apropiată de managera ei, Monica Munteanu.

Ana Baniciu este una dintre artiste îndrăgite din țară, iar Monica Munteanu o manageră de top pe care multe vedete o apreciază. Aceasta are în portofoliu nume mare din industria muzicală și nu numai, reușind să lege și prietenii cu toți. După ce Ana a transmis un mesaj emoționant cu privire la relația dintre cele două, actorul Mihai Bendeac a avut un răspuns ironic. 

Ana Baniciu s-a remarcat ca fiind membră a trupei Lala Band, apoi și-a continuat cariera solo. Cântăreața a devenit cunoscută, având un succes uriaș, iar piesele sale erau în trendurile muzicale. Ajutorul primit vine din partea managerei sale, Monica Munteanu cu care artista are o relație specială.

Aceasta a postat pe rețelele de socializare cu fotografie cu managera sa în care se țin de mână și a scris câteva cuvinte emoționante. Ana Baniciu îi cerea ajutorul pentru atelierul ei de croitorie pe care îl avea în acea perioadă, dar viața sa a luat un alt parcurs. Monica Munteanu a ghidat-o pe aceasta și amândouă sunt mândre de reușite.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ana Baniciu (@ana_baniciu)

„Cu Monica m-am întâlnit prima dată în urmă cu mulți ani, stângace, la o masă în care am vorbit despre atelierul de croitorie pe care îl aveam în acea perioadă și pentru care îi ceream ajutor… Eram mică, se terminase proiectul Lala Band și nu știam încotro să o apuc! După vreo 8 ani Monica îmi este manager, se lupta cu mine cot la cot, zi de zi și mă mândresc cu ce am reușit să facem împreună.

Sper că și ea se mândrește cu o Ana mai puternică și mult mai sigură pe ea! Nu e ziua ei, e doar prima noastră poză împreună! Poza în care nu întâmplător ne ținem de mână…”, a scris Ana Baniciu pe rețelele de socializare.

Mihai Bendeac este gelos pe prietenia lor?

Monica Munteanu este și managera lui Mihai Bendeac de mai mulți ani. Pe lângă relația profesională, cei doi sunt și foarte buni prieteni. Actorul a mărturisit că aceasta este „omul său de încredere.” El a comentat la fotografia postată de Ana Baniciu sugerând o corecție într-un mod foarte ironic.

Acesta a scris că Monica este doar managera lui și a permis altor artiști să colaboreze cu ea.

„Aș avea o corecție. Monica este managera mea și, pentru că sunt băiat bun, am permis și altor artiști să lucreze cu ea.”, a fost replica lui Mihai Bendeac.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.