Amna a demonstrat tuturor că niciodată nu este prea târziu să o iei de la capăt.

Artista a trecut printr-un mariaj nefericit care s-a soldat cu un divorț inevitabil. La multe luni distanță de la acel eveniment, vedeta și-a găsit puterea de zâmbi, din nou.

Amna este una dintre cele mai puternice femei din showbiz-ul de la noi. Vedeta a arătat că nimeni și nimic nu poate să îi afecteze menirea ei pe acest pământ. Artista este o fire extrem de credincioasă și crede că Dumnezeu a înzestrat-o cu voce pentru a fi pansament pentru fanii ei.

În urmă cu mai bine de un an, Amna își anunța familia, dar și urmăritorii, că mariajul ei a ajuns la final. Blondina a fost mereu discretă cu aspectele personale, dar acest lucru nu avea cum să fie ținut ascuns. La acel moment, vedeta nu a intrat prea mult în detalii, ci a cerut doar înțelegere și răbdare din partea tuturor.

Pentru Amna nu a fost deloc ușor să ia viața de la capăt, de data asta, în formula de persoană singură. Vedeta are și un băiețel de care este foarte mândră. David este cel care îi dă putere mamei sale și cel care o face să meargă mai departe, cu capul sus.

Amna și-a recunoscut partea de vină. Ce a determinat-o pe artistă, de fapt, să se despartă de soțul ei
Facebook

Amna a încetat să mai aibă așteptări de la viață

Amna nu a făcut niciodată un subiect de tabloid din viața sa personală. Însă, de fiecare dată când este întrebată, artista vorbește asumat despre toate deciziile pe care le-a luat. Divorțul de soțul ei a fost unul amibial, iar la acea concluzie au ajuns ambii soți.

Amna nu pasează vina doar la fostul ei partener. Vedeta a recunoscut că și ea este vinovată, în egală măsură. Acum, după ce i s-au mai vindecat rănile, artista crede că știe ce a dus la ruptura dintre ea și fostul ei iubit. Pasiunea și dedicarea de care dă dovadă în carieră au făcut-o să își neglijeze rolul de soție.

„Eu chiar cred că oamenii, uneori, chiar dacă se mai iubesc, ajung să se despartă. Luasem decizia să mă separ de tatăl lui David cu doi ani înainte de a se întâmpla. Foarte mulți bărbați au impresia că femeia lor e acolo pentru totdeauna. 

Poate că am fost puțin egoistă cu iubirea mea față de muzică. Pentru că am dorit atât de mult să ajung să fac muzică, n-am fost o soție cum trebuia”, i-a spus Amna lui Cătălin Măruță.

 

@video.clipuri1 #amna #fy #2022 #foryou #bucuresti #videoclipuri1 ♬ original sound – video.clipuri1