Reclamă
Reclamă

Amna este un exemplu de putere și determinare. Artista a divorțat în urmă cu câțiva ani de tatăl băiețelului ei, dar a avut puterea de a merge mai departe. Vedeta nu a căzut în plasa depresiei și nici nu s-a lăsat învinsă de caruselul de sentimente care au încercat-o în acel moment.

Amna face parte din garda veche a artistelor care au știut mereu cum să se reinventeze. Aceasta a fost printre primele nume de la noi care au avut succes în afară, dar și care a rămas cu picioarele pe pâmânt. În timp ce cariera ei a fost mereu pe o pantă ascendentă, pe plan personal, Amna a avut câteva episoade mai grele.

În urmă cu câțiva ani, artista le-a dat fanilor o veste la care nu se așteptau. După un mariaj fericit și un copil, Amna a ales să divorțeze de cel care i-a fost partener. Decizia nu a fost deloc una ușoară, mai ales că la mijloc era împlicat și David. Băiețelul se afla la vârsta la care avea, poate, cea mai mare nevoie de figura paternă.

Amna, luată prin surprindere de fiul ei. David vrea ca un bărbat celebru din România să îi fie tată
Facebook

Amna nu se gândește, moment, la o nouă relație

Amnei i-a fost destul de greu să își revină după această schimbare, dar nu s-a dat bătută. Vedeta a învățat să fie și mamă și tată pentru fiul ei. Acum, rănile vedetei s-au vindecat și și-a găsit refugiul în muzică. Amna și-a pus mereu sentimentele pe note muzicale, iar fanii au rezonat foarte bine cu asta.

Reclamă

Cei care au ascultat, de-a lungul timpuluI muzica Amnei, sigur au observat că a colaborat foarte mult cu Dorian Popa. Cei doi se înțeleg de minune pe toate planurile, inclusiv pe cel personal. La un moment dat, în jurul prieteniei dintre ei s-au ridicat anumite semne de întrebare.

Amna este mereu întrebată dacă între ea și Dorian Popa există ceva mai mult. Artista a exclus cu vehemență acest lucru, mai ales că Dorian are iubită de aproape 10 ani. Totuși, în familia vedetei există un mare fan Dorian Popa. David, fiul ei, își dorește foarte mult ca vloggerul să fie tatăl lui vitreg.

„Mi-a zis fiul meu că lui i-ar plăcea să fie Dorian tatăl lui vitreg. Dorian îmi este ca un frate, Doamne Sfiinte, nu! Dorian are o relație, nu există așa ceva!

David este fanul lui Dorian și mi-a zis <<Auzi, mami?! Sunt ok să-ți faci și tu o relație, într-o zi. Sunt pregătit. Mi-ar plăcea să te văd cu Dorian, să mă joc și cu Cheluțu>>”, i-a povestit Amna Oanei Radu.

@diana.blogger #tiktok #romania #fyp #viral #chisinaumoldova ##dianablogger #ginafelea #bucurestiromania?? ♬ sunet original – Tik Toker Diana

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro