Reclamă
Reclamă

Amna este un exemplu de putere și tărie pentru toate femeile. Artista nu a avut parte doar de momente fericite în viața ei. De la divorț și până la alte episoade triste, vedeta a învățat să treacă peste toate cu capul sus.

Amna a primit de la viață, până la vârsta asta, multe lecții. Artista s-a confruntat cu fel de fel de episoade dureroase care nu au făcut decât să o întărească și să o facă și mai puternică. Din păcate, nu doar divorțul a fost un episod crunt pentru ea și pentru cel mic, ci și probleme de sănătate care nu i-au dat deloc pace.

Amna a vorbit recent despre una dintre cele mai nefaste perioade din viața ei. Artista a fost diagnosticată greșit și, săptămâni la rând, a încercat să se trateze. Amna a aflat din partea cadrelor medicale că are cancer, iar vestea nu a picat deloc bine asupra ei și a familiei.

„Înainte cu o zi de a face această intervenție, m-am rugat la Dumnezeu și am sunat să anulez operația. Oricum, n-o făcea că voiam să plec în Austria înainte. Asistenta doamnei doctor m-a sunat și mi-a spus că doamna își anulase toate operațiile că soțul făcuse atac cerebral.

Reclamă

Ieșea Papa Nicolau foarte prost și se pierdea în continuu. La fiecare Papa Nicolau se băgau bani în buzunarul doamnei doctor și al asistentei. Am venit cu rezultatul din Austria la un domn profesor de aici și în trei luni am fost bine. N-a fost nevoie de nicio intervenție, doar de niște pastiluțe.”

Amna, diagnosticată greșit. Medicii i-au spus că nu mai are mult de trăit. „Aveam o dungă pe buletin de la Fundeni”
Instagram

Amna își pierduse orice speranță

Amna își amintește cum lacrimi în ochi acea perioadă, dar îi mulțumește lui Dumnezeu că totul s-a încheiat cu bine. Artista a avut norocul să dea peste un medic priceput care i-a interpretat corect analizele și care i-a dat vestea pe care a așteptat-o atâta timp.

„Aveam o dungă pe buletin de la Fundeni, de la Institutul de Oncologie. Scria numărul meu de dosar și eu în fiecare marți mergeam și făceam analize.

În momentul în care am dezlipit mizeria aia de leocoplast cu numărul de dosar, am plâns în hohote. Singurul lucru care mă ajuta, era muzica. Eram foarte speriată”, a declarat Amna într-un interviu.

 

@video.clipuri1 #amna #fypシ #fy #2022 #videoclipuri1 #bucuresti #interviu ♬ original sound – video.clipuri1

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro