Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au depus actele de divorț săptămâna trecută.

Alina Sorescu trece prin una dintre cele mai tumultoase perioade din viața ei. Artista este în plin divorț de soțul ei, Alexandru Ciucu și lucrurile nu sunt deloc simple. La mijloc sunt prinși copiii, dar și averea pe care au adunat-o de-a lungul căsniciei.

Alina Sorescu încearcă să se mențină puternică pentru cei doi copiii ai săi. Artista părea că are una dintre cele mai solide căsnicii din showbiz-ul autohton, dar se pare că s-a înșelat. Ea și Alexandru Ciucu nu au mai putut continua pe același drum și au decis că cel mai sănătos pentru ei este să divorțeze.

Cuplul se aștepta la un asemenea parcurs al relației, mai ales că, în ultima vreme, lucrurile nu au mai decurs la fel de bine ca la început. Alina a fost mereu alături de soțul ei și l-a susținut, dar se pare că asta nu a fost suficient. Alexandru Ciucu nu se mai regăsea deloc în relația cu artista, ața că a mers mai departe cu divorțul.

Alina Sorescu a ignorat toate semnele. Cine a avertizat-o pe artistă în 2004 că urmează să divorțeze
Instagram

Alina Sorescu avea 18 ani când a aflat cum va arăta viitorul ei

Separarea celor doi i-a luat pe toți prin surprindere, mai ales pe apropiați. Totuși, cineva a prezis că asta se va întâmpla încă din 2004, pe vremea când Alina Sorescu era o puștoaică. Artista nu era căsătorită la acea vreme, dar Mihai Voropchievici a prezis viitorul ei care nu se arată a fi deloc unul pozitiv.

Acum, când a aflat teribila veste, celebrul numerolog a ținut nepărat să posteze un mesaj. Voropchievici a subliniat, încă o dată, că el a fost primul care a văzut divorțul în viitorul vedetei. Deși Alina nu l-a luat în considerare în acel moment, se pare că prezicerile lui s-au transformat în realitate.

„Alina, ești o femeie puternică. Viața merge mai departe. În 2004 ți-am spus că vei da divorț și ai râs… <<Sunt necăsătorită, mai vedem>>… Asta e viața”, a scris numerologul Mihai Voropchievici.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.