Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se află în plin proces de divorț. După o perioadă lungă în care s-a vehiculat ce aceștia s-au despărțit, a fost confirmat, în cele din urmă, și divorțul. Acum, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au ajuns în fața Instanței, iar cântăreața a marcat prima victorie. Despre ce este vorba?

După ani de zile de căsnicie și doi copii, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au ajuns la concluzia că trebuie să divorțeze. Procesul a început, iar Alexandru Ciucu a cerut printr-o ordonanță președințială ca fetițele lui să rămână la domiciliul său în perioada procesului de divorț. Bărbatul a motivat cererea spunând că locația în care el stă este mult mai spațioasă, față de apartamentul de patru camere al Alinei Sorescu.

Însă, Instanța nu a fost de acord cu Alexandru Ciucu și a decis ca fetițele să rămână în grija mamei, cel puțin până la finalizarea divorțului. Alina Sorescu a răsuflat ușurată și le-a dat tuturor vestea cea mare.

„Mi-am recăpătat liniștea, instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine. Îi mulțumesc avocatei mele Nicoleta Popescu pentru implicare și vă mulțumesc vouă tuturor pentru susținere ”, a scris Alina Sorescu, în mediul online.

Alina Sorescu marchează prima victorie în divorțul cu Alexandru Ciucu. Ce a decis Instanța? Vedeta răsuflă ușurată
Social media

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, final de poveste

După ce vestea divorțului dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu a fost confirmată au apărut tot felul de speculații legate de cine și de ce a decis separarea. Cristi Brancu a fost cel care a dat mai multe detalii despre subiect și a spus că despărțirea celor doi s-a întâmplat încă de la începutul anului, iar cea care a cerut divorțul a fost Alina Sorescu, nu Alexandru Ciucu, așa cum se spusese prima dată.

„Vreau să precizez un lucru: a avut loc primul termen al ordonanței președințiale pentru stabilirea domiciliului copiilor. Divorțul a fost demarat la începutul anului, dar nu există încă o înfățișare și procesul lor de divorț nu a început! O ordonanță președințială nu se poate pune decât dacă există un divorț, iar divorțul a fost intentat de Alina Sorescu. Dacă s-a ajuns la tribunal și la judecătorie este limpede că nu s-au înțeles la notar.

Cumva drumurile familiei mele și ale familiei Ciucu-Sorescu s-au intersectat! Fetițele sunt la școală cu Tudor, băiețelul meu. Deși școala e pe aceeași stradă cu locuința familiei Ciucu, copiii sunt aduși în fiecare zi la școală de tatăl Alinei sau de Alina Sorescu, cu mașina, dar dinspre oraș! Prin urmare, e limpede că Alina Sorescu s-a mutat de mai multă vreme din casa în care locuia cu Alexandru Ciucu.”, a declarat Cristi Brancu.