Alina Pușcaș trăiește alături de un soț minunat și au împreună trei copii. Frumoasa mămică s-a realizat în plan profesional fiind prezentatoarea show-ului „Te cunosc de undeva”, dar se pare că vedetei în merge bine și în planul căsniciei.

Căsătorită cu medicul stomatolog, Mihai Stoenescu, aceasta duce o viață de poveste care este un exemplu pentru toate femeile. Femeia care a fost cerută de trei ori de soție dă din casă și le împărtășește celorlalte femei fericirea!

Frumoasa prezentatoare TV mărturisește că a găsit în soțul ei un om care o provoacă, dar în același timp un om care îi hrănește interesul. Alina Pușcaș a fost fascinată de inteligența soțului ei, căci subiectele pe care le aborda îi hrăneau curiozitatea.

„Noi plimbându-ne prin parc, îmi spunea multe lucruri ştiințifice ce păreau atât de precise, încât nu exista îndoială că erau 100% reale. Poate nu înțelegeam mai nimic, dar eram mai mult decât impresionată de cunoştințele lui.”, a povestit vedeta.

Mai mult, Alina Pușcaș a găsit în soțul ei un om de nădejde și un tată extraordinar pentru copilașii ei.

Alina Pușcaș și soțul ei, poveste de dragoste desprinsă din basme

Alina Pușcan a fost cerută de soție de trei ori

Se pare că soțul prezentatoarei a cerut-o de soție de mai multe ori. Fiind un bărbat hotărât, acesta a știut că o vrea alături de el pe Alina Pușcaș. Așadar, nu a renunțat până ce răspunsul nu a fost afirmativ. Vedeta a fost luată prin surprindere chiar în ziua botezului fiicei sale Melissa. Vedeta a fost uimită gest și a ajuns să spună „DA” bărbatului care a cucerit-o încă din prima clipă.

„Nu ştiu, sincer, care a fost gândul meu în acele câteva secunde până să înceapă preotul să vorbească, cert e că vorbele lui au fost: „Ne-am adunat azi aici pentru ceremonia cununiei şi cea a botezului… şi de aici s-a rupt puțin filmul.” 

Gestul soțului Alinei Pușcaș este un exemplu al unei iubiri trainice și bazate pe sentimente adevărate, iar soția lui poate confirma faptul că el este bărbatul l-a care a visat mereu.