Alina Pușcaș este o artistă foarte iubită de la noi. Aceasta este foarte apreciată pentru feminitatea pe care o emană, dar și pentru faptul că, de fiecare dată, a dat dovadă de faptul că este o persoană cât se poate de pașnică și de caldă. Ține foarte mult la familia ei, astfel că aceasta a decis să o aibă mai aproape, într-un fel sau altul, făcându-și un tatuaj care să o reprezinte.

Alina Pușcaș este o mamă devotată și o soție care se dedică soțului ei. Se poate spune faptul că este împlinită, are succes atât în plan profesional, cât și în plan personal. Așa că vedeta a decis că este momentul să își facă un tatuaj. Însă nu orice tatuaj, ci unul foarte special, prin care să marcheze anumite date care i-au schimbat viața radical în bine. Care credeți că sunt cele mai importante date din viața ei?

Vedeta și-a făcut un tauaj la încheietură cu datele de naștere ale celor trei copii și a soțului său, dar și cu data în care s-a cunoscut cu partenerul de viață. Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu îi au împreună pe Alexandru, pe Iris și pe Melissa.

Alina Pușcaș și-a făcut primul tatuaj! Ce reprezintă și în ce loc l-a făcut
Alina Pușcaș și-a făcut primul tatuaj! Ce reprezintă și în ce loc l-a făcut

Cum are grijă vedeta de ea?

Se pare că vedeta este foarte peocupată de felul în care arată. Astfel că Alina este preocupată de tratarea varicelor pe care le-a dobândit în urma celor trei sarcini. Întrebată de fani despre acest procedură, vedeta a explicat că este vorba despre un tratament tip laser care, într-adevăr, poate fi foarte dureros.

Însă, Alina Pușcaș mai precizează că merită fiecare strop de durere. Cele trei sarcini și 12 ore pe tocuri la filmările pentru „Te cunosc de undeva” și-au lăsat amprenta. Așa că vedeta este bucuroasă să poată scăpa de aceste semne, conform Spynews.