Alina Eremia se iubește cu Edi Barbu de mai bine de 5 ani.

Pe cât de ascendentă este pe plan profesional, pe atât de statornică este pe cel personal. Alina Eremia are o relație stabilă de mai bine de cinci ani cu alesul inimii ei. Și cum toate merg ca pe roate acasă la ea, mulți se întreabă când va merge spre altar cu Edi.

Alina Eremia trăiește o poveste de dragoste ca-n filme. Artista are o relație frumoasă cu Edi Barbu, cel care îi este mereu alături. Cei doi s-au cunoscut la sala de sport unde Edi se antrena în fiecare zi. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, așa că nu au mai pierdut timpul și au decis să iasă la întâlnire. Edi a plăcut-o pe Alina pentru felul ei de a fi, mai ales că el nu știa cine este pe plan monden.

Pe zi ce trecea, relația lor era din ce în ce mai puternică, iar acum, cei doi au ajuns să aibă peste cinci ani împreună. În tot acest timp, s-au cunoscut foarte bine și s-au convins că sunt făcuți unul pentru celălalt. Edi nu a fost numai pe placul Alinei, ci și pe placul familiei vedetei. Fratele artistei, Mircea se înțelege de minune cu Edi și are numai cuvinte de laudă la adresa lui.

Alina Eremia, replicile care au ridicat semne de întrebare în rândul fanilor. S-a căsătorit artista în secret?!
social media

Alina Eremia, mai fericită ca niciodată

Alina și Edi nu formează o pereche minunată doar pe plan personal, ci și pe plan profesional. Artista l-a convins pe partenerul ei să fie mai curajos și să apară în lumina reflectoarelor. Astfel, acesta a ajutat-o la filmările multor videoclipuri și proiecte.

Recent, cei doi porumbei s-au filmat în timp ce erau în mașină, iar Alina s-a folosit de un sunet foarte popular pe TikTok. În filmarea respectivă, artista le-a spus tuturor că este „luată de soțul ei”. Fanii au început imediat să reacționeze și au crezut că vedeta a făcut deja pasul cel mare.

@alinaeremia.official Multumesc frumos🤣 #fyp #foryou #couple ♬ sunet original – Bianca Rîpan

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.