Dorian Popa nu se ferește să recunoască că femeile frumoase au roit mereu în jurul lui.

Fără doar și poate, Dorian Popa este una dintre cele mai dorite vedete masculine din peisajul monden. Chiar dacă are o relație de peste 10 ani cu Babs, artistul recunoaște că multe femei celebre i-a făcut avansuri. Și fără să-i pese că va agita apele, Dorian a și nominalizat vedetele care au vrut să ajungă la inima lui.

Dorian Popa a descoperit faima odată cu serialul „Pariu cu Viața”. Proiectul de la PRO TV a fost adevărata lui rampă de lansare, iar pentru asta este recunoscător și în prezent. Dorian lucra într-o bancă atunci când a decis să se înscrie la casting. Acela a fost momentul în care viața lui s-a schimbat radical.

Pe platourile de filmare, Dorian Popa și colegii lui au rezonat foarte bine și, drept urmare, încă mai sunt prieteni și în prezent. Artistul a intrat atât de bine în pielea personajului pe care l-a interpretat, încât publicul a crezut că el și Alina Eremia formează un cuplu.

Alina Eremia i-a făcut avansuri lui Dorian Popa. Nu este singura care și-a dorit o relație cu „domnul Hâtz”
Social media

Dorian Popa, „vânat” de colegele sale

Prea departe de adevăr nu au fost nici cei de acasă, iar asta pentru că o mică scânteie a fost între ei. După atâția ani, Dorian Popa a recunoscut că Alina Eremia i-a făcut avansuri în perioada în care erau adolescenți. Deși nu a fost nimic între ei, se pare că Alina nu a fost singura care a simțit o atracție față de Dorian.

Toate colegele lui din LaLa Band au dezvoltat o pasiune pentru el și nu numai. Se pare că și artista Corina Bud și-ar fi încercat norocul cu Dorian Popa. Din păcate pentru ele, „domnul Hâtz” nu a vrut să se implice în astfel de relații. Asta până când a apărut în viața lui Claudia Iosif. Cei doi sunt împreună de peste 10 ani, dar se pare că nu se grăbesc să se căsătorească.

Sore, Ana Baniciu, pe alocuri și Monica Odagiu și Corina Bud. E normal să flirtezi, e omenește. Nu-i ca și cum se concretizează. Și poate că și eu le-am făcut eu. Important e să fii singur și să nu se concretizeze.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.