Dorian Popa a dat bani de la care și-a luat gândul că-i va recupera, vreodată.

Dorian Popa este mână largă nu doar atunci când vine vorba de el, ci și se persoanele din jurul lui. Vloggerul aproape că nu a refuzat pe nimeni atunci când i s-a cerut ajutorul, iar asta nu a mers mereu așa cum se aștepta. Artistul a împrumutat multe persoane cu bani, bani pe care nu i-a mai văzut nici în ziua de azi.

Dorian Popa a reușit ceea ce alții nici nu îndrăznesc să viseze. Iubitul lui Babs a evoluat în ultimii ani, din toate punctele de vedere, iar acesta este doar meritul lui. De-a lungul timpului, „domnul Hâtz” a trebuit să treacă prin mai multe episoade pentru a-și da seama cine este de încredere și cine nu.

Nu mai este niciun secret faptul că Dorian a rămas în relații bune cu toți colegii lui din LaLa Band. Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui a fost și a rămas Sali Levent. Concurentul de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și artistul sunt ca frații, așa că își permit anumite lucruri.

Ce vedetă a luat bani cu împrumut de la Dorian Popa și a uitat să-i înapoieze. „Am știut că sunt cadou”
Social media

Dorian Popa: „L-am crescut de mic”

Invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, Dorian Popa a dat din casă un detaliu pe care nu multă lume îl știa despre Sali. Potrivit lui Dorian, se pare că Sali Levent uită să mai înapoieze banii pe care îi cere cu împrumut. Artistul nu s-a supărat pe prietenul lui, mai ales că se aștepta să nu mai vadă banii niciodată.

Sali Levent nu îi datorează lui Dorian doar banii, ci și alte accesorii, precum ochelari și haine. Vloggerul și-a luat deja gândul de la ele și nu este deloc deranjat de gestul lui Sali. Ba chiar spune că l-ar mai ajuta oricând, cu mare drag, pentru că este „fratele lui”.

Sali Levent nu a reacționat până acum la declarațiile lui Dorian și, cel mai probabil, nici nu o va face prea curând.

„Nici nu trebuie să stai să-i mai recuperezi că-i Sali. Deși cererea era sub formă de împrumut, tu știai că-s cadou. Și el știe, e fratele meu, l-am crescut de mic. Am și ochelari și haine la el.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.