Alin Oprea, solistul trupei Talisman, părea că are o viață perfectă. Cariera i-a mers întotdeuana perfect, iar viața de familie i-a adus numai bucurii. Până acum, se știa că vedeta are o căsnicie de 22 de ani, fiind fericitul tată a doi copii minunați. Lucrurile nu sunt însă ceea ce par.

Reclamă

Alin Oprea și soția sa, Larisa, și-au unit destinele în urmă cu 22 de ani. Încă de atunci, cei doi au încercat mereu să lase impresia că formează un cuplu perfect, iar viața lor de familie este plină de iubire.

Realitatea însă este mult mai diferită decât au vrut ei să se creadă. Se pare că separarea lor s-a întâmplat în mare secret, în urmă cu mai bine de trei ani. Nu au oferit declarații și nici nu au făcut scandal în presă, poate și de aceea fanii lor au rămas șocați când au auzit vestea.

Reclamă

Conform unor surse apropiate, Alin și Larisa nu mai formează un cuplu de mai bine de trei ani. Soția lui a luat copiii și s-a mutat în Marea Britanie, unde a început o viață nouă. Nu este clar ce a determinat această ruptură între ei, însă se pare că tocmai despărțirea a determinat-o să părăsească România.

Alin Oprea a fost exlus din viața Larisei și a copiilor săi, iar asta dă de bănuit

Alin Oprea de la Talisman divorțează! Secretul nu a stat mult ascuns

În prezent, Larisa apare în mediul online ca o femeie singură. Pe contul său personal de Facebook, statutul său este de „singură”, iar cei ce o urmăresc nu au văzut-o niciodată postându-se alături de alt bărbat înafară de Alin Oprea.

Totuși, femeia nu s-a abținut de la comentarii care să dea anumite indicii legate de relația ei cu solistul de la Talisman. A postat recent o poză în care apare alături de copiii săi. Fanii au putut observa însă că Alin lipsește de mult din peisaj. Unii chiar au fost atât de curioși încât au întrebat-o ce se întâmplă cu soțul său, iar răspunsul ei a șpcat pe toată lumea.

Larisa a răspuns unui astfel de comentariu simplu, însă a ridicat multe semne de întrebare:

„Să-l uităm”a scris aceasta.