Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt un adevarat exemplu de discretie. Fosta cantareata si creatorul de moda au gasit secretul unei familii fericite. Cei doi au ales sa isi traiasca iubirea in intimitate si nu au dat niciodata detalii despre ce se intampla in casa lor. Nici macar atunci cand s-a auzit ca cei doi vor divorta, nu au tinut sa lamureasca zvonurile aparute in presa.

De mai multa vreme se aude că relația celor doi ar fi pe butuci și ca mariajul lor s-ar fi destramat. Nimic mai neadevarat. Chiar daca nici Alina Sorescu, nici Ciucu nu au dat declaratii despre acest subiect, ultimele imagini publicate de fosta cântăreata spun mai mult decat 1000 de cuvinte. Femeia a postat cateva imagini de la o plimbare in familie. Ea, sotul ei si cele doua fetite au mers cu vaporasul pe Herastrau si nu au ezitat sa imortalizeze momentul. Asta da tablou al unei familii fericite!

Alina Sorescu a făcut totul public! Ce se întâmplă în familia ei:

Relația dintre Alina Sorescu si Alexandru Ciucu dureaza de mai bine de zece ani. Cei doi au două fetițe minunate, Carolina și Raisa, care completeaza imaginea unei familii fericite. Artista este implinita in postura de mama si cea mai mare bucurie a ei e ca isi vede fetitele foarte apropiate si grijulii una cu cealalta.

„Cum sa nu fiți fericit domnule… v-ați căsătorit cu o fată adevărată… știți ce vreau să spun…. Bunul v-a mai dăruit două! Sa trăiți frumos!”, „Felicitări familie frumoasă, sănătate vă doresc”, „Ce familie frumoasă”, „Foarte frumoși… Relaxare plăcută!”, „O fetiță seamănă cu tati, iar cealaltă cu mami, plimbare frumoasă!”, „Superbi”, „Doamne, ce seamănă fetele cu tatăl lor!!!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor la imaginea postata de Alina Sorescu.

Alina Sorescu – Suntem foarte diferiți

„Într-o familie trebuie să fie un echilibru. La cât este el de artist, atât de mult sunt eu calculată. Prin comparaţie suntem foarte diferiţi. Mai ales de când avem doi copii. Eu sunt foarte organizată.’, preciza Alina Sorescu în urmă cu câteva luni, în legătura cu relația pe care o are cu soțul ei.