Scandalurile dintre Alin Oprea și Larisa parcă nu se mai opresc. După 22 de ani petrecuți împreună, cei doi au hotărât să pună capăt mariajului dintre ei. Planul inițial a fost ca ei să se întâlnească la notar, însă lucrurile au evoluat într-un mod neplăcut.

Atât Alin Oprea cât și Larisa și-au avut partea de vină atunci când a venit vorba de relația lor. Se pare că  amândoi s-au înșelat unul pe celălalt, însă cea care a călcat prima strâmb a fost Larisa.

Fostul solist de la Talismat a știut de fiecare dată despre aventurile soțiiei sale. Cu toate că a fost rănit, a preferat să păstreze tăcerea, de dragul fiicelor sale.

Totul s-a schimbat în momentul în care Alin Oprea a bănuit că soția sa se iubește cu un nou bărbat, la Londra

Alin Oprea a spus tot. S-a despărțit de Larisa când a bănuit că îl înșală

Larisa a plecat împreună cu fiicele sale în Marea Britanie în urmă cu mai bine de 2 ani. Cum și-a găsit un nou partener acolo, Alin Oprea a răbufnit și a confruntat-o legat de acest subiect. În urma unor discuții sincere, au ajuns la concluzia că singura soluție rămasă pentru ei este divorțul.

„Suspectându-mi soția de o nouă infidelitate la Londra, am cedat din păcate și i-am spus că știu totul și despre infidelitățile ei anterioare, într-un moment al adevărului în care aceasta le-a confirmat și recunoscut la rândul ei. În urma acestei discuții am stabilit de comun acord că vom divorța pe cale amiabilă în luna august 2020 după petrecerea de majorat a fiicei noastre. “, a povestit Alin.

Totuși, ceea ce trebuia să fie un divorț amiabil s-a transformat într-un adevărat scandal în presa. Tabloidele au aflat mult mai devreme despre separarea soților Oprea, iar de aici tot felul de detalii au ieșit la iveală.

Într-un final, Alin a dorit să clarifice toată această situație. În cadrul unor interviuri recente, bărbatul a clarificat toată această situație.