Alin Oprea a spus tot. S-a despărțit de Larisa când a bănuit că îl înșală

Alin Oprea a spus tot. S-a despărțit de Larisa când a bănuit că îl înșală

Scandalurile dintre Alin Oprea și Larisa parcă nu se mai opresc. După 22 de ani petrecuți împreună, cei doi au hotărât să pună capăt mariajului dintre ei. Planul inițial a fost ca ei să se întâlnească la notar, însă lucrurile au evoluat într-un mod neplăcut.

Atât Alin Oprea cât și Larisa și-au avut partea de vină atunci când a venit vorba de relația lor. Se pare că  amândoi s-au înșelat unul pe celălalt, însă cea care a călcat prima strâmb a fost Larisa.

Fostul solist de la Talismat a știut de fiecare dată despre aventurile soțiiei sale. Cu toate că a fost rănit, a preferat să păstreze tăcerea, de dragul fiicelor sale.

Totul s-a schimbat în momentul în care Alin Oprea a bănuit că soția sa se iubește cu un nou bărbat, la Londra

Alin Oprea a spus tot. S-a despărțit de Larisa când a bănuit că îl înșală

Larisa a plecat împreună cu fiicele sale în Marea Britanie în urmă cu mai bine de 2 ani. Cum și-a găsit un nou partener acolo, Alin Oprea a răbufnit și a confruntat-o legat de acest subiect. În urma unor discuții sincere, au ajuns la concluzia că singura soluție rămasă pentru ei este divorțul.

„Suspectându-mi soția de o nouă infidelitate la Londra, am cedat din păcate și i-am spus că știu totul și despre infidelitățile ei anterioare, într-un moment al adevărului în care aceasta le-a confirmat și recunoscut la rândul ei. În urma acestei discuții am stabilit de comun acord că vom divorța pe cale amiabilă în luna august 2020 după petrecerea de majorat a fiicei noastre. “, a povestit Alin.

Totuși, ceea ce trebuia să fie un divorț amiabil s-a transformat într-un adevărat scandal în presa. Tabloidele au aflat mult mai devreme despre separarea soților Oprea, iar de aici tot felul de detalii au ieșit la iveală.

Într-un final, Alin a dorit să clarifice toată această situație. În cadrul unor interviuri recente, bărbatul a clarificat toată această situație.

Alex Bodi a dat replica. Ce are de spus după despărțirea de Bianca Drăgușanu?

Alex Bodi a dat replica. Ce are de spus după despărțirea de Bianca Drăgușanu?

Dieta secretă a Minodorei. A slăbit 20 de kilograme

Minodora și dieta ei secretă. A slăbit 20 de kilograme