Despărțirea dintre Alin Oprea și Larisa a luat pe toată lumea prin suprindere. Era cunoscut deja faptul că cei doi soți nu mai locuiesc împreună și că relația lor scârțâie, însă lucrurile nu păreau atât de grave.

După ce a refuzat divoțul amiabil la notar, Alin Oprea s-a deschis fanilor săi. Cântărețul a vorbit pentru prima oară despre această perioadă dificilă din viața lui, clarificând anumite aspecte neînțelese până acum.

Se pare că solistul de la Talisman se simte ca un bărbat cate s-a reinventat. A lăsat problemele și certurile în spate, iar acum se concentrează exclusiv pe propria persoană.

Alin Oprea este un om nou! De când a divorțat, este de nerecunoscut

Alin Oprea se declară un familist convins. Este convins că în cei 22 de ani petrecuți alături de Larisa a oferit tot ce a avut mai bun, chiar cu riscul de a se pierde pe sine însuși. Acum că mariajul lor a luat sfârșit, artistul are alte priorități.

„Toată viaţa am fost pentru copii, pentru familie, m-am dedicat, am muncit foarte mult să nu le lipsească nimic.”, a declarant Alin.

Pe lângă faptul că este implicat emoțional cu o altă femeie, Alin a făcut și alte schimbări.

Alcool nu mai bea de mult, iar acum trăiește și mai sănătos. Se concentrează mai mult pe el și este din ce în ce mai fericit.

„Am renunțat la tot ce era toxic în viața mea. Până acum am fost un bărbat bun, un tată responsabil, un soţ al naibii de implicat şi stâlp al familiei.”, a încheiat artistul.

Cum a renunțat la atât de multe lucruri, rezultatele nu au încetat să apară. La cei 49 de ani ai săi, pare mai în formă și mai dichisit ca niciodată. Mănâncă sănătos, face mult sport, iar corpul lui arată uimitor.