Alexia Eram si Mario Fresh au fost surprinsi astazi la o clinica medicala. Cei doi au sperat sa treaca neobservati, insa paparazzi i-au reperat rapid si au fost cu ochii pe ei. Fiica Andreei Esca si iubitul ei s-au deplasat la clinica privata pentru a isi face analize. Mai mult ca sigur, cei doi s-au speriat din cauza faptului ca parintii tinerei au fost pozitivi la testul COVID-19. Astfel, cel mai probabil, au venit sa repete testele. Este posibil ca cei doi sa isi doreasca sa plece intr-o vacanta, iar pentru acest lucru au nevoie de rezultate negative.

Potrivit celor de la spynews.ro, Alexia Eram si iubitul ei au respectat întocmai măsurile impuse de autorități. Fiica Andreei Esca a intrat în clinica medicală cu masca pe față. Chiar dacă era însoțită de iubitul ei, cei doi au păstrat distanța regulamentară. De indata ce au ajuns in clinica, un cadru medical i-a intampinat. Îmbrăcat in costum de protectie, acesta a avut grijă să completeze toate formularele necesare înainte de orice testare.

Pe tot parcursul prezentei la clinica, atat Alexia Eram cat si iubitul ei au pastrat mastile pe fata. Imediat ce au terminat procedurile si au iesit afara, cei doi au renuntat bucurosi la accesoriul care a ajuns sa ne controleze viata.

Alexia Eram a fost la petrecere alături de Andreea Esca

Andreea Esca nu a participat singura la petrecerea de pe litoral. In locul unde se presupune ca s-ar fi infectat vedeta, a fost prezenta si fiica ei, Alexia Eram. Chiar daca la primul test, tanara a iesit negativ, o testare periodica nu strica. Mai ales tinand cont de faptul ca ambii ei parinti sunt bolnavi. După ce s-a zvonit că Andreea Esca ar fi fost testată pozitiv și internată la Spitalul Monza din Capitală, în spațiul public au apărut informații conform cărora și soțul vedetei, Alexandre Eram, este, la rândul său, infectat cu agentul patogen care face victime pe zi ce trece.