Andreea Esca, detronata! Au apus zilele in care stirista de la ProTV conducea topul veniturilor din televiziune. Cine i-a luat locul? Ei bine, este vorba de un indragit prezentator si realizator tv. Dragos Patraru face din „Starea Natiei” mai multi bani decat Andreea Esca. Barbatul a fost pe val in ultimul an, iar profitul inregistrat este unul urias. Se pare ca Pătraru a gasit reteta succesului.

Dragoș Pătraru a reziliat contractul cu TVR1 și si-a mutat emisiunea la Prima Tv. Starea Natiei va rula, cel putin pentru doua sezoane, la acest post tv. De-a lungul timpului, Pătraru a aparut cu emisiunea și la Digi24 sau la Realitatea. Se pare ca mutarea la PrimaTv este una de bun augur pentru prezentatorul tv, banii castigati plasandul pe primul loc in topul celor mai bine platiti prezentatori din Romania.

Câți bani mai câștiga Andreea Esca?

Desi a fost detronata, nici Andreea Esca nu castiga o suma mica de bani. Potrivit wowbiz.ro, firma Andreea Esca SRL, a celebrei prezentatoare, a avut un profit net de 1.163.906 lei în 2019, așadar mai mic decât cel înregistrat de firma lui Pătraru. Dragoș Pătraru a incasat prin Starea Natiei SRL  un profit net de 1.324.264 lei lei, in 2019. Asta ar insemna aproximativ 280.000 euro, conform datelor de la Ministerul de Finanțe. Prin urmare, Pătraru a intrecut-o pe Esca cu aproximativ 160.000 de mii de lei.

Chiar daca nu mai este cea mai bine platita vedeta din Romania, Andreea Esca a doborat un adevarat record in 2019. Firma vedetei a avut in profit net de aproape 3 ori mai mare decat in 2018. În acel an, Esca ramasese cu un profit de numai… 423.922 de lei. Un lucru e cert! Din televiziune se castiga bine. Dovezile sunt clare daca privim cu cati bani au ramas primii doi cel mai bine platiti prezentatori din Romania: Andreea și Dragos.