Alexia Eram este foarte mândră de cum a fost crescută de către părinții ei.

Alexia Eram este independentă din toate punctele de vedere, dar asta nu înseamnă că nu ține cont de sfaturile părinților. Vedeta are o relație specială cu Andreea Esca care, pe lângă faptul că îi este mamă, îi este și cea mai bună prietenă.

Alexia Eram le este recunoascătoare părinților pentru tot ceea ce au învățat-o de-a lungul copilăriei și nu numai. Pentru iubita lui Mario Fresh, nu a fost deloc ușor să crească cu presiunea de a fi fiica celebrei Andreea Esca. Totuși, aceasta a reușit să stea departe de scandaluri și să îi facă mereu mândri pe părinții ei.

De mai bine de un an, Alexia Eram s-a mutat singură în propriul ei apartament. Deși mulți au criticat-o pentru alegerea făcută, vedeta este mândră că a putut face o astfel de achiziție din proprii ei bani. Alexia a demonstrat, până acum, că celebritatea nu i-a furat deloc mințile și că a rămas cu picioarele pe pâmânt.

Alexia Eram a moștenit asta de la mama ei. Ce face vedeta de fiecare dată când iese în oraș
Facebook

Alexia Eram: „Noi nu avem fițe de vedete”

În continuare, Alexia are foarte mulți prieteni cu care se înțelege de minune. Toți au la adresa ei numai cuvinte de laudă și spun că fiica Andreei nu are deloc „figuri de vedetă”. Acest lucru l-a recunoscut și ea, în urmă cu ceva timp.

Influencera a fost invitată la podcastul lui Radu Țibulcă, acolo unde a povestit cum decurge o zi din viața ei. Deși este considerată vedetă, Alexia nu se comportă întocmai. Fiica Andreei Esca este foarte modestă și susține că a moștenit asta de la mama ei.

Atunci când iese în oraș cu iubitul ei, vedeta nu solicită separeuri sau mese retrase doar pentru ea și Mario Fresh. Din contră. Alexiei îi place să se comporte normal și să stea la mese obișnuite, la fel ca toată lumea. Chiar dacă pare greu de crezut, influencera a fost de multe ori surprinsă luând masa în cele mai neașteptate localuri.

@flory_floo #PleaseDontCall #vaidaflorentina ♬ suono originale – Vaida-Florentina

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.