Alexandra Ungureanu a simțit un gol în viața ei ani la rând.

Alexandra Ungureanu a revenit în atenția publicului odată cu participarea la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Aceasta i-a convins pe jurați că este cea mai stilată femeie din România. După ce a câștigat, mai multe porți i s-au deschis și a început să fie din ce în ce mai vizibilă pe micile ecrane. 

Alexandra Ungureanu a fost mereu discretă cu viața ei privată. Artista a crescut de mică în lumina reflectoarelor, dar asta nu a făcut-o să își deschidă sufletul în fața fanilor. În ultima vreme, optica ei s-a schimbat și a început să fie mult mai comunicativă cu fanii. Alexandra a acceptat să vorbească despre părțile bune, dar și despre cele mai puțin bune ale vieții.

De câteva luni bune, vedeta este într-o relație cu Gojira. Cei doi au fost destul de discreți la început, dar acum, simt că sunt pregătiți să vorbească despre relația lor. Artiștii trăiesc o relație departe de ochii publici și lasă la vedere doar ceea ce consideră că merită aflat.

Alexandra Ungureanu, declarații despre pierderea tatălui ei. „La două zile de la îmnormântare am cântat”

Alexandra Ungureanu a recunoscut că este mai fericită ca niciodată și că este pregătită să își întemeieze o familie. Artista a vorbit de multe ori despre dorința de a deveni mamă și de a avea un copil. Așa că, nu ar fi de mirare să facă acest pas chiar alături de Gojira.

Alexandra Ungureanu: „I-aș cere iertare”

Vedeta Kanal D a povestit că și-ar dori foarte mult să îmbrace rochia de mireasă. Nu neapărat pentru ea, cât pentru mama ei. Cât despre tatăl ei, artista are mereu un nod în gât când vorbește despre el. Bărbatul s-a stins din viață în 2007.

Tatăl Alexandrei s-a luptat cu o boală grea și a cedat. Artista regretă că nu a discutat mai multe cu el și că au rămas anumite lucruri nespuse între ei.

„I-aș cere iertare că nu am știut în ultimii ani să-mi fac timp, fără să știu că n-o să mai am acest timp niciodată, și că aș fi vrut mai mult să stau cu el de povești, să-l ascult, să știu ce și-ar fi dorit, pentru că fiind în starea de negare și refuzând să cred că o să-l pierd, nici nu am stat să… am mers înainte în ritmul meu. Nu, nu, nu o să se întâmple nimic, nu o să mi se întâmple mie.”, a spus artista pentru unica.ro.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.