Alexandra Ungureanu a încercat mereu să stea departe de scandaluri și de cancan-uri. Artista s-a axat pe partea muzicală și a vrut ca piesele ei să fie cea mi bună carte de vizită pentru ea. Însă, cum pe Cupidon nu îl poate influența, așa s-a trezit, într-o zi, că s-a îndrăgostit de nimeni altul decât Gojira.

Alexandra Ungureanu este una dintre veteranele muzicii autohtone. De ani de zile, aceasta este prezentă în industrie și este constantă în tot ceea ce face. Discretă, ca de obicei, vedeta a preferat să nu fie niciodată în centrul atenției, decât dacă este vorba de o realizare profesională. Însă, în ultima vreme, din ce în ce mai multă lume vorbește despre relația ei.

Alexandra formează un cuplu cu Gojira. Cei doi par firi diferite, dar tocmai asta i-a atras. Artiștii preferă să nu se vorbească prea mult pe marginea acestui subiect. Iar asta pentru că vor să se bucure de fiecare clipă, unul de celălalt, în intimitate. Totuși, nu pot ignora nici fanii care sunt mereu curioși și vor să știe cât mai multe despre ei.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Alexandra Ungureanu, mai sinceră ca niciodată. Cum a cucerit-o Gojira pe artistă social media

Alexandra Ungureanu: „Sunt greu de cucerit”

Asumată ca de obicei, Alexandra Ungureanu a recunoscut cu fiecare ocazie că nu este deloc ușor de impresionat. Aceasta a ajuns la o maturitate intelectuală și sentimentală care îi permite să știe foarte bine ce vrea de la viață și de la cel de lângă ea. Și, chiar dacă lista ei de calități pe care o aștepta de la partenerul ei era una destul de lungă, se pare că Gojira le-a bifat cu succes.

Gojira și câștigătoare de la „Bravo, ai stil! Celebrities” formează un cuplu de anul trecut. Cei doi rezonează din ce în ce mai bine pe toate planurile. Ba chiar Alexandra a declarat că se simte pregătită de căsătorie și de un copil. Însă, nu se grăbește, ci așteaptă ca timpul să le așeze pe toate.

„Sunt greu de cucerit. Cu atât mai mult cu cât, cumva, am mai renunțat de ideea aceasta. Nici acum nu pot să zic că gata, s-au legat toate. Eu am, în ceea ce fac, o doză foarte mare de independență. Și în momentul în care sunt foarte focusată pe un proiect, recunosc că dau mult mai puțin în partea cealaltă, personală. Și acum chiar ține de cel de lângă mine să înțeleagă, să mă poată susține”, a spus Alexandra pentru viva.ro.