Alexandra Ungureanu a revenit în atenția fanilor după participarea la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Acolo, artista i-a convins pe toți că are stil și, tocmai de aceea, a primit titlul de „cea mai stilată femeie din România”. Pe lângă expunere, show-ul i-a oferit vedetei și foarte încredere în sine.

Alexandra Ungureanu poate spune că s-a maturizat în fața fanilor. Încă de la o vârstă fragedă, artista a urcat pe cele mai importante scene din țara noastră. La începutul anilor 2000, Alexandra a făcut parte din unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale autohtone, iar după aceea, a urmat o perioadă în care nu a mai fost la fel de activă.

În urmă cu câteva luni, Alexandra Ungureanu a povestit despre una dintre cele mai marcante discuții din viața ei. Când era la început și prinsese aripi către lumea muzicală, Marius Moga a fost cel care a demoralizat-o instant. La acea vreme, compozitorul a numit-o pe artistă „urățică”. Mai mult, Moga susținea că acesta este, în general, un atribut al femeilor talentate.

Alexandra Ungureanu s-a simțit respinsă din cauza acneei

Alexandra Ungureanu a fost foarte afectată de acele vorbe, mai ales că ea deja avea un mare complex. Chiar și în ziua de azi, vedeta încă se mai luptă cu acneea. Chiar dacă nu este singura în această ipostază, Alexandra crede că, de multe ori, i s-au ridicat bariere din cauza asta.

Au fost foarte multe trupe care s-au făcut din fete care arătau bine. Era mult mai important să arăți bine pentru că, da, se descoperise că vocile se fac pe calculator. Era mai bine așa, să vedem oameni frumoși la televizor. Cu toții, ne dorim asta.

Eu am înțeles mai târziu. Eram foarte frustrată în perioada aia pentru că nu corespundeam foarte bine standardului de frumusețe care avea succes în muzică, în acei ani”, a spus Alexandra Ungureanu, potrivit viva.ro.

Acum, Alexandra a înteles că este specială și a început să se accepte așa cum este. Un mare plus în cariera ei l-a avut și show-ul de pe Kanal D. Emisiunea a adus în fața publicului o altă latură a artistei, o latură care i-a cucerit din prima.