Alexandra Ungureanu și mama sa au fost subiectul de discuție al multora dintre fanii emisiunii.

În timpul concursului fanii au crezut că cele două femei nu sunt deloc apropiate, dar lucruri nu sunt așa cum au crezut. Invitată recent la podcast-ul “Aproximativ discuții” moderat de Gojira, Alexandra ă mărturisit că relația pe care o are cu mama ei este una foarte puternică.

Cum este mama Alexandrei

Cum se înțelege Alexandra Ungureanu cu mama ei. Fosta concurentă de la Asia Express a mărturisit.
Instagram

„De la Asia Express încoace tot s-a făcut tam-tam pe chestia asta legată de relația mea cu maică-mea. Care e una super strong. Dar un pic dominatoare din partea ei și s-a comentat foarte mult că sunt singură.

Eu știam la ce mă expun când m-am băgat acolo. Știam că e posibil să iasă toți demonii noștri de prin cutii și indiferent cum o dai lumea să te judece sau să iasă prost. Mi-am asumat.”, a mărturisit vedeta.

De asemenea, Alexandra a ținut să menționeze faptul că este “fanul” mamei sale. Indiferent de cât de diferite sunt. Vedeta e conștientă că îi vrea binele și uneori și-ar dori să fie exact ca mama ei.

„Mama mea e oricum foarte simpatică. Noi suntem atât de diferite, eu sunt fanul ei, pe bune! Dacă n-ar fi să intervină peste mine cu chestiile pe care ea le susține foarte strong și nu s-ar băga cu bocancii în chestii pe care vreau să le am aranjate ale mele, chit că știu că greșesc. Dar să mă lase în pace.

Dacă nu ar fi chestia asta, aș fi fanul ei numărul unu. În același timp, eu dacă aș fi fost ca mama nu-mi trecea nimeni pe dinainte.

Rupeam tot! Măcar de aș fi lăsat-o să fie managera mea când am plecat de la Onești. Așa cum ar fi știut ea, pe modelul tatălui Andrei. Cred că s-ar fi întâmplat niște situații un pic mai altfel.”, a adăugat Alexandra Ungureanu în podcast-ul „Aproximativ discuții” găzduit de Gojira.