Fiica Antoniei din prima căsnicie, Maya, a împlinit, zilele trecute, vârsta de 12 ani.

Adolescenta a fost sărbătorită în stil mare, iar la petrecere au participat părinții ei, Antonia și Vincenzo Castellano. După ani buni de luptă prin tribunale pentru custodia fetiței, într-un final, aceștia au făcut pace și acum au o relație fantastică de dragul fiicei lor. Mai mult de atât, Alex Velea a fost acceptat în anturajul lui Vincenzo Castellano, fostul partener al artistei. 

A fost petrecere mare în familia Antoniei! Fiica vedetei, Maya, a împlinit 12 ani, iar părinții ei i-au organizat un party în toată regula. De la eveniment nu putea lipsi nici Alex Velea, care se pare că are o relație foarte bună acum cu Vincenzo Castellano, fostul soț al solistei.

Alex Velea și fostul soț al Antoniei s-au distrat laolaltă

Antonia și italianul Vincenzo Castellano au fost căsătoriți din 2011 până în anul 2020, când s-au despărțit cu scandal. Ani la rând, cei doi s-au luptat pentru custodia fiicei lor.

Între timp, lucrurile s-au mai liniștit, iar Antonia și Vicenzo au ajuns la un numitor acum. Drept urmare, aceștia i-au organizat fetiței lor o petrecere de pomină, la care a fost prezent chiar și Alex Velea, spre surprinderea tuturor.

Pe rețelele de socializare, Alex Velea a postat mai multe filmulețe video în care apare alături de fostul partener al Antoniei, semn că relația lor este una bună. Distracția a avut loc sub cerul liber, pe o terasă, iar invitații s-au distrat pe cinste.

foto: instagram

Solista s-a împăcat cu Vincenzo Castellano

În urmă cu ceva timp, Antonia dezvăluia că are o relație bună acum cu Vincenzo Castellano și tot ce își doresc este să-și crească fetița într-un mediu plăcut.

,,Totul este bine în relația noastră, pentru că îi dorim binele Mayei și amândoi facem tot ce ține de noi ca ea să fie fericită. Așa că relația noastră este pe cât se poate de normală și de civilizată.

Nu am regrete, pentru că știu că, în absolut orice acțiune sau lucru pe care l-am făcut, nu mi-am propus vreodată să fac rău, să fac pe cineva să sufere, mereu am grijă față de sentimentele celor din jur, să nu îi supăr, să nu îi rănesc.

Am învățat din greșeli, am încercat să nu le repet și simt că sunt un om mai puternic după fiecare experiență prin care am trecut. Și multe nu au fost deloc ușoare”, a spus vedeta, pentru ego.ro.