Alex Velea se numără printre artiștii care este extrem de atent, atunci când vine vorba de aparițiile sale. Artistul aruncă mii de euro pentru ținute, un lucru pe care îl consideră necesar pentru o persoană publică. Odată cu celebritatea, și-a schimbat destul de mult stilul vestimentar. Pe când furori visa la faimă, avea codițe afro și obișnuia să își acopere bustul.

Artistul investește mai mult în accesorii

În cadrul unui interviu, Alex Velea a mărturisit că dai destui bani pe accesorii. Mai toate ținutele sale sunt de la banduri cunoscute. Totuși, nu este greu să îți dai seama că artistul investește destul de mult în imaginea sa și că hainele sale costă mii de euro.

„Habar nu am. Probabil accesoriile, astea sunt din aur, nu obiect vestimentar, vreo geacă poate sau vreo geantă de firmă sau de designer”, a mărturisit Alex Velea în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”. 
@flory_floo #NikeShesBallin #PrimarkSummerUp #vaidaflorentina ♬ suono originale – Vaida-Florentina

Tot atunci, artistul a fost întrebat dacă poate spune cât cheltuie, lunar, pe haine. Alex Velea nu a ieșit la înaintare cu sumele exorbitante, mărturisind că nu își dorește să epateze cu banii pe care îi dă pe ținute. Artistul a mărturisit că respectă toate clasele sociale și că unii oameni lucrează mult mai mult față de el.

„Nu, din respect pentru oamenii care muncesc foarte mult nu o să spun cât cheltui pe haine. Mi se pare că unii oameni depun mai mult efort fizic decât depun eu. Muncesc mai mult decât ar trebui și nu sunt remunerați conform muncii lor”, a mai spus Alex Velea.

În prezent, artistul este ajutat de stiliști să aibă apariții de senzație. Totuși, în momentele în care nu are ajutorul specialiștilor, Alex Velea mizează pe spiritul său și aproape că nu a făcut gafe în materie de ținute.