Alex Delea și Elena Chiriac au creat o legătură specială în Republica Dominicană. Jocul și condițiile dure i-au apropiat, iar relația celor doi a continuat și în România. Cei doi se afișează constant împreună, își fac complimente și pare că ar fi ceva mai mult între ei. Recent, Alex Delea a vorbit despre relația cu Elena Chiriac și a dat câteva detalii din casă.

Alex Delea și Elena Chiriac țin pe toată lumea pe jar. Cei doi sunt de nedespărțit iar aparițiile lor publice sunt tot mai dese. Toată lumea se întreabă dacă aceștia formează un cuplu sau nu. Alex Delea a vorbit despre relația pe care o are cu Elena Chiriac, însă a lăsat misterul nerezolvat.

Câștigătorul „Survivor” a complimentat-o pe Elena și a mărturisit că în ultima vreme petrec destul de mult timp împreună. Însă, chiar și el pare că nu știe ce fel de relație au.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

„Știi cum e treaba? Eu ți-aș da un răspuns, dar nu știu! Mă, nu știu! Avem o relație foarte bună! E frumoasă, mă, e frumoasă! Pentru mine, dacă e frumoasă, simt și la nivel fizic.

Ne-am așezat la o masă, ne-am așezat la mai multe mese,«Băi, Elena, ce mai faci, cum mai ești?». La fel și ea m-a întrebat: «Ce mai faci?», zic «Bine, dacă tu faci bine, hai să facem bine în continuare!»”, a declarat Alex Delea, potrivit cancan.ro.

(CITEȘTE ȘI: Cât de darnică este Elena Chiriac față de chelneri? Ce bacșiș a lăsat Faimoasa la un restaurant. VIDEO)

Alex Delea, îndrăgostit de Elena Chiriac?! Ce se întâmpla, de fapt, între cei doi. Formează sau nu un cuplu Instagram

„Dacă se întâmplă…”

Alex Delea a declarat că o apreciază pe Elena Chiriac din toate punctele de vedere și zilnic este surprins de ea. Între cei doi par să existe sentimente, însă apele sunt încă tulburi. Cei doi trebuie să își dea seama mai întâi ei care este natura relației lor, iar apoi vor anunța pe toată lumea. Până atunci nu sunt nici iubiți, nici simpli prieteni, lucrurile fiind destul de complicate.

„Când stau cu ea, nu simt deloc (n.r. – diferența de vârstă). E foarte matură. Vorbisem zilele trecute cu ea și i-am zis: «Băi, tu ai 20 de ani, eu uitasem!». Asta e bine, că e mică, dar nu e mică. Stai cu ea, nu se simte. E foarte dezvoltată mintal și fizic și tot!

Păi se întâmplă, s-o întâmpla, se va întâmpla. Dacă se întâmplă, de nu te-oi suna eu, iau microfonul ăsta și îți zic, dar acum nu știu ce să îți zic!”, a mai spus Alex Delea.